Losser Digitaal
Image default
Recreatie

De koning van de wijk worden met een Berg Buddy

Speelt je kind graag buiten, dan is het een leuk idee om een skelter cadeau te geven. Een skelter ziet er een beetje uit als een racewagen, en is dus stoer speelgoed waarmee je gezien mag worden. Met een skelter kan je kind heerlijk buiten rondcrossen en wedstrijdjes houden met andere kinderen. Bovendien kan je kind door het rijden op een skelter verschillende dingen leren. Tijdens het rijden op een skelter wordt bijvoorbeeld de hand- oog coördinatie en het evenwichtsgevoel ontwikkeld. En omdat je voor een skelter minder evenwichtsgevoel nodig hebt kunnen kinderen er al vanaf vrij jonge leeftijd op rijden.

Een leuke skelter om mee buiten te spelen

Een skelter is een karretje met 4 wielen wat je kunt voortbeweegt door te trappen. Het karretje staat dicht op de grond waardoor ook jonge kinderen er niet zomakkelijk vanaf kunnen vallen. Zoek je een leuke skelter dan kun je kijken naar een Berg Buddy. Dit merk heeft uiteenlopende modellen skelters voor kinderen in verschillende leeftijdsklassen. De meeste modellen zijn uitgerust met lucht gevulde terreinbanden zodat je kind comfortabel op een oneffen ondergrond kan rondrijden. Ook hebben deze skelters het unieke BFR-trapsysteem waarmee je kind vooruit kan trappen en remmen door achteruit te trappen. De skelter staat na het remmen even stil waarna je kind er ook achteruit mee kan rijden.

Een skelter in verschillende uitvoeringen

Berg skelters zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat er voor ieder kind de perfecte skelter is. Er is bijvoorbeeld een skelter in een Rally uitvoering die een stevig frame en een voorspoiler heeft. Door de robuuste uitvoering en het verstelbare zitje en stuur kan deze skelter worden gebruikt door kinderen tot 12 jaar. Ook leuk is de John Deere skelter die lijkt op een echte John Deere tractor, en heeft grote wielen met gele velgen en een grof profiel zodat je kind ermee door het zand kan rijden. Je kunt ook nog extra accessoires zoals een aanhangwagentje aan de skelter bevestigen zodat je kind er van alles mee kan vervoeren.

Wil je een stoere skelter kopen voor kinderen om lekker buiten mee rond te crossen?

Een skelter is leuk speelgoed waarmee je kind graag zal willen buitenspelen. Wil je dus leuk buitenspeelgoed kopen voor je kind, dan kies je voor een stoere Berg Buddy skelter. Met deze skelter wordt je kind geheid koning van de wijk.

Gerelateerde artikelen

Elektrische boot kopen: waar u op moet letten bij het kiezen van uw boot

Een dagje of een week zeilen over de Friese wateren met zeilboot verhuur Friesland!

Wil jij op vakantie naar de Algarve twijfel dan niet langer