Losser Digitaal
Image default
Gezondheid

U heeft ook baat bij fysio tijdens uw zwangerschap

Het is een bekende kwaal: bekkenpijn, dat tijdens of na de zwangerschap kan optreden. Veel vrouwen nemen dan een pijnstiller, maar dat is niet altijd goed voor de baby. Bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark kunt u terecht voor betrouwbare fysiotherapie, toegespitst op uw zwangerschapskwaaltjes. Dit kan bekkenpijn na de zwangerschap zijn, maar ook voor andere klachten is er de juiste fysio.

Deze expert helpt u van allerlei zwangerschapskwaaltjes af

Wat voor zwangerschapskwaaltjes u ook heeft, bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede heeft men altijd een oplossing. Fysio bij zwangerschap is altijd veilig voor uzelf en voor uw kind. Dit komt doordat de behandeling in de meeste gevallen plaatsvindt zonder medicijnen. Dit geldt ook voor behandelingen bij andere klachten dan bekkenpijn. De therapeuten bij deze fysiotherapiepraktijk in Ede hebben elk hun eigen specialisme, waardoor veel klachten verholpen kunnen worden. Dit kan bekkenpijn na de zwangerschap zijn, maar ook bijvoorbeeld gewrichtsklachten, die veel voorkomen bij zwangerschappen. Al dit soort klachten worden zo op een goede manier opgelost. Door fysio voor zwangere vrouwen geniet u snel weer van uw zwangerschap, zonder dat u alleen maar last heeft van kwalen. Zo kunt u zich ook goed voorbereiden op de bevalling en het aanstaande moederschap. Ook bent u niet alleen maar bezig met het herstellen van alle zwangerschapskwalen, van bekkenpijn tijdens of na de zwangerschap, tot gewrichtsklachten.

Vraag om een persoonlijk behandelplan

Heeft u tijdens of na uw zwangerschap last van zwangerschapskwalen, zoals bekkenpijn? Neem contact op met deze fysiotherapiepraktijk, zodat men een persoonlijk behandelplan kan opstellen. Neemt u telefonisch contact op met deze specialisten, dan vertellen zij u direct wat de mogelijke oplossing voor uw klachten is. U krijgt dan ook direct een uitnodiging voor een intakegesprek, zodat er een verder persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden. Zo krijgt u een prettige én effectieve behandeling bij deze fysiotherapiepraktijk in Ede, met de verschillende specialismen van fysio bij zwangerschap.

 

Gerelateerde artikelen

Dingen om rekening mee te houden wanneer een dierbare overlijdt

Wat Kunnen Wij Doen tegen een Wortelpuntontsteking

informatie fysiotherapie den helder