Losser Digitaal
Image default
Aanbiedingen

WordPress ontwikkelaar ( of developer ) Crossmedia House

Laat WordPress ontwikkeling over aan de specialisten

Ben je toe aan een nieuwe website? Dan heb je vast gehoord over WordPress. Niet zo gek, want het is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld voor gebruik als website. WordPress is al meer dan 15 jaar geleden ontstaan vanuit een behoefte in de markt van webontwikkelaars. Het is een opensource systeem wat betekent dat er ontwikkelaars uit de hele wereld aan werken om het beter, sneller en veiliger te maken voor alle gebruikers. WordPress is gratis te downloaden en de updates voor het systeem worden ook ‘gepusht’ naar elke online installatie van het CMS. Zo ben je als gebruiker altijd op de hoogte van updates.

Wil jij ook een WordPress website laten maken maar weet je niet hoe? Laat het dan over aan Crossmedia House. Vanuit ons kantoor in Hengelo werken wij iedere week aan prachtige projecten en nieuwe wordpress websites die wij helemaal op maat maken voor onze klanten. Bij ons bestaat er daarom nooit zoiets als ‘het kan niet’. Omdat wij WordPress al 10 jaar gebruiken kennen we het systeem uit onze duim.

 

Waarom kiezen voor WordPress

Soms krijgen we weleens te horen dat WordPress een niet-logische keuze is om te gebruiken als website systeem. Vaak komt dat omdat er berichten zijn dat WordPress hackgevoelig is en daarom niet veilig is. Hier zijn we het niet mee eens om de volgende redenene.

Hackgevoelig

Het is een beetje flauw om WordPress af te wimpelen als onveilig. Dit heeft namelijk alles te maken met de gignatische installed bases van het systeem. Ca. 75mln websites draaien op WordPress en dat betekent dat het risico veel groter is dat een WordPress site gehackt wordt. Vergelijk het met Windows en Mac Os computer en het aantal hack- en virussen voor deze besturingssystemen. Windows heeft vele malen meer gebruikers en is daarom meer kwetsbaar dan Mac Os systemen. WordPress is juist veilig omdat het zo goed ondesteunt en ontwikkelt wordt door duizenden ontwikkelaars uit de hele wereld. Zodra een kwetsbaarheid wordt gevonden, wordt deze gedicht met een update. Veiliger kan het niet zijn!

Het is een blogplatform

WordPress is van orgine begonnen als een simpel blogplatform zodat mensen gratis op het internet een blog kunnen bijhouden over hun leven, ervaringen, vakanties, etc. Door de jaren heen is het gegroeid van een simpel blogplatform tot een uitgebreid CMS systeem die je helemaal naar wens kunt ontwikkelen. Alles valt of staat met je kennis over WordPress. Omdat wij bij Crossmedia House volledig kennis hebben van de mogelijkheden van WordPress kunnen wij elk maatwerk website ontwikkelen met dit CMS systeem. Geen enkele klus is voor ons onmogelijk!

Breid het uit met een webshop dankzij WooCommerce

Het mooie van WordPress is dat het zo flexibel is. Perfect geschikt als website voor bedrijven, ondernemers, MKB, zorg en onderwijs. Maar wist je dat je het ook kunt uitbreiden met een webshop functionaliteit? Dankzij de WooCommerce uitbreiding kun je van iedere WordPress website een webshop maken!

De voordelen van WooCommerce zijn:

  • gratis uitbreiding voor WordPress
  • ingebouwd klanten- en bestel systeem
  • bestellingen kunnen beheren
  • productbeheer met voorraad beheer
  • simpele of variabele producten mogelijk
  • online betalen met iDeal, Creditcard en Paypal
  • koppelingen mogelijk met boekhoudsoftware
  • uitstekend geschikt voor SEO optimalisatie

Dankzij de talloze uitbreidingen voor WooCommerce is het systeem uitstekend schaalbaar voor ieder bedrijf met specifieke wensen.

WordPress website maken? Neem contact op met Crossmedia House

Ben jij ook toe aan een nieuwe professionele website? Start dan je website ontwikkeling bij dé WordPress specialisten en maak een afspraak via 074-8512665 of stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl

https://www.crossmediahouse.nl/

Gerelateerde artikelen

een budget game pc kopen

M&C matrix garandeert de hoogst haalbare veiligheid tegen inbrekers

Intel Game PC kopen