Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Zo behaal jij je theoriecertificaat in 1 dag

Wie zegt dat je urenlang met je neus in de boeken hoeft te zitten om je theorie-examen te halen? Met een in 1 dag theorie cursus ben jij binnen een mum van tijd helemaal klaar voor dat autotheorie-examen. Er is namelijk niets vervelender dan heel erg lang doen over het halen van je theoriecertificaat. Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk achter het stuur kruipen! Dankzij de theoriecursus kom jij weer een stapje dichterbij het behalen van dat felbegeerde rijbewijs. Voor een theorie cursus in een dag betaal je maar 89 euro en daarbij krijg je ook een gereserveerd examenplekje bij het CBR, een lunch en het vervoer naar het CBR.

 

Hoe verloopt zo’n theorie cursus in 1 dag?

Wellicht denk je wel dat het onmogelijk is om binnen de een dag de gehele stof te leren voor jouw autotheorie-examen. Dat is echter niet zo aangezien het juist een hele effectieve manier is om in een keer het theorie-examen te halen. Je gaat namelijk een volledige dag je focussen op de stof ter voorbereiding op het theorie-examen. Je hebt dan geen afleidingen door je werk of door school. De hele dag staat in het teken van het theorie-examen. Daarom begin je ook nogal vroeg met de cursus. Er wordt van je verwacht dat jij om zeven uur bij de locatie van de cursus bent. Eenmaal daar ga je meteen aan de slag met het leren van de stof. Er is een ervaren docent aanwezig die samen met jou en een kleine groep aan andere cursisten de stof doorloopt. Er worden oefenvragen gemaakt, die vervolgens weer besproken worden zodat jij precies weet wat er fout of goed ging. Ver leer de ervaren docent jou ook enkele ezelsbruggetjes zodat jij sommige moeilijke dingen beter kunt onthouden. Het leren van de stof samen met de docent duur ongeveer vier á vijf uur. Nadat alle stof is behandeld volgt er een kleine lunchpauze. Je hebt natuurlijk alle energie nodig voor het examen. De hele groep wordt dan vervoerd naar het CBR waar je het examen gaat maken. 

 

Persoonlijke begeleiding bij de theorie cursus in 1 dag

Het is natuurlijk super belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te slagen voor zijn of haar examen. Als je bijvoorbeeld ADHD, faalangst of concentratie problemen hebt, kan het heel erg lastig zijn om het examen te halen. Daarom is er bij de theorie cursus altijd tijd voor extra persoonlijke begeleiding.

 

 

Gerelateerde artikelen

Het coaten van je auto: Voordelen en nadelen

GVA aanvragen: hoe pak je dit het beste aan?

Hoe zet je een marktonderzoek op?