Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Wat is stucloper en hoe hoe gebruik je het

Stucloper wordt vooral gebruikt als vloerbescherming bij pleisterwerk, schilderwerk, klussen, nieuwbouw en renovatie. Het kan beschermen tegen beschadiging door stukjes pleister van het stucwerk, vloeistoffen, beschadigingen, vuil en viezigheid. Ook een steiger of trap die tijdens schilderwerk binnen moet staan, kan het beste op stucloper gelegd worden.

Wat is stucloper?

Als je een effectieve manier zoekt om je vloeren te beschermen, dan moet je zeker overwegen om stucloper te gebruiken. Stucloper is een soort pleisterdoek dat vooral gebruikt wordt om vloeren te beschermen bij verschillende soorten werk. Het kan je vloeren beschermen tegen beschadiging door dingen als stukken pleisterwerk of stucwerk, vloeistoffen, en vuil en viezigheid. Het kan ook gebruikt worden op een trap of steiger bij schilderwerkzaamheden. Stucloper wordt vooral gebruikt als vloerbescherming bij stukadoorswerk, schilderwerk, klusjes, nieuwbouw en renovatie.

Waar is stucloper van gemaakt?

Stucloper is een zwaar karton dat gemaakt wordt van hoogwaardige, onontgonnen grondstoffen. Van nieuwe houtvezels wordt een kartonlaag van dun en sterk karton gemaakt. De meeste varianten hebben een gelamineerde LDPE plastic beschermlaag of PE coating. Andere varianten hebben deze laag zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ze biedt extra weerstand tegen water en vocht. Kijk bij de specificaties of de door jou gewenste variant deze coating heeft.

Stucloper gebruiken in de praktijk

Om vloeren, trappen en bordessen te beschermen bij doe-het-zelf klussen is het kopen van stucloper een efficiënte en voordelige oplossing. Ondervloeren zoals laminaat, parket, hout, PVC en gietvloeren zijn gevoelig voor blijvende schade als gevolg van klussen. In zulke gevallen is stucloper in wit aan te bevelen om de vloer te beschermen. Plak de stucrol met tape vast aan de plinten en stukken die al op hun plaats liggen. Afhankelijk van hoe intensief de vloer gebruikt wordt, kun je de bescherming gemakkelijk een paar weken laten zitten. Kies in dat geval de variant met PE coating. De levensduur hangt gedeeltelijk af van de dikte. Kies een hoger gramgewicht als je wilt dat de stucloper langer meegaan.

https://vendrigpackaging.com/vloerbescherming/287-stucloper-30-50-m.html

Gerelateerde artikelen

Wat doet een detacheringsbureau?

Printer leasen zakelijk: Een gids voor ondernemers

Wij leggen jou uit wat een flowmeter is