Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Twee ouderdomsverschijnselen uitgelegd

Ouder worden is eng, maar het is helaas niet te voorkomen. Dit komt door verschillende lichaamsprocessen, maar ook door verschillende andere factoren, zoals chemicaliën in voeding en uitlaatgassen. In deze blog willen wij ons richten op de lichaamsprocessen, door drie ouderdomsverschijnselen uit te leggen. Ben jij geïnteresseerd wat er precies met jou lichaam gebeurt? Lees dan snel verder!

Je haar wordt dunner

De één krijgt later te maken met dunner wordend haar dan de ander, maar vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. Dit heeft te maken met verschillende factoren, zoals natuurlijk je leeftijd, maar ook je hormonen en je genen. Dit laatste bepaalt vooral op welke leeftijd jouw haar zich begint te verdunnen, maar er zijn meerdere factoren die hier een rol in spelen. Bepaalde voedingsstoffen gaan namelijk dit ouderwordingsproces tegen, zoals bijvoorbeeld ijzer en zink. Door deze voedingsstoffen in jouw maaltijden toe te voegen, zal jij haar langer sterk blijven.

Je huid gaat rimpelen

Wanneer je ouder wordt, wordt je huid losser. Hierdoor gaat het rimpelen: er is simpelweg te veel huid. Dit proces begint bij de meeste mensen al vanaf hun 20e, maar begint voor de meeste mensen pas zichtbaar te worden rond hun 30e. De stof die belangrijk is bij het sterk houden van je huid, is collageen. Tot je 20e maakt jouw lichaam dit aan, maar daarna wordt dit proces steeds minder. Dit is het niet het enige proces dat jouw huid laat rimpelen. Externe factoren zoals uitlaatgassen hebben hier namelijk ook invloed op. 

Wat kan je er tegen doen?

Er is eigenlijk niks wat jij kan doen om het ouderwordingsproces volledig stop te zetten. Maar, er zijn wel dingen die jij kan doen om dit proces te vertragen. Eén van deze dingen is door ervoor te zorgen dat jij gezonde voedingsstoffen binnen krijgt. Een manier om dit te doen, is door de Luminous Beauty Shake van Superfoodies te nemen. Deze shake zorgt ervoor dat jij op een simpele manier alle belangrijke stoffen binnenkrijgt die jouw lichaam sterk houden, zoals bijvoorbeeld collageen. Aangezien het als poeder geleverd wordt, kan je dit gemakkelijk innemen, door het bijvoorbeeld te mixen in je smoothie. 

Heb jij vragen over de Luminous Beauty Shake? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Hier staat veel informatie op over deze shake, en vele andere gezonde producten. 

 

https://superfoodies.nl/

Gerelateerde artikelen

Juiste opslag en onderhoud van metaalbewerkingsgereedschap

Telemarketing in uw voordeel gebruiken? Ontdek hier hoe!

Tips voor het effectief leren van de Duitse taal