Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Met dit ideale kerstpakket maak je iedereen blij dit jaar

Mag jij elk jaar het kerstpakket bestellen en er zorg voor dragen dat alle medewerkers op de juiste manier worden beloond voor het werk dat ze hebben verricht dit jaar, dan heb jij een zware taak. Want als er meerdere medewerkers zijn met andere wensen en verwachtingen, dan lijkt het onmogelijk om ze allemaal tevreden te stellen. Het is de kunst om een gezamenlijke overeenkomst te vinden en dat te gebruiken als thema. Daarnaast moet je uiteraard binnen budget blijven en dat budget is waarschijnlijk kleiner dan gehoopt. Met de onderstaande informatie vind je het ideale kerstpakket en maak je er ongetwijfeld een succes van.

 

Wat verwacht je personeel van het kerstpakket?

Allereerst is het goed om je personeel te vragen wat ze eigenlijk verwachten van het pakket elk jaar. Want als je dat niet doet, dan moet je dat raden. In veel gevallen wil men niet een duur cadeau of een groot pakket, maar willen ze iets krijgen waardoor ze zich gewaardeerd voelen. Stel daarom een vragenlijst op en vraag naar de verwachtingen, naar wat zij als het ideale kerstpakket zien en naar hoe de vorige pakketten zijn ontvangen. Op die manier krijg je een idee van wat je kunt kopen en betrek je je personeel bij het samenstellen van het pakket dit jaar.

 

Een gezamenlijk thema

Nu je weet wat je personeel verwacht, kun je op zoek gaan naar een punt dat iedereen gemeen heeft. En dan zijn er een aantal manieren waarop je dat kunt doen.

  • Het bedrijf: jullie werken allemaal voor hetzelfde bedrijf. Daar refereer je naar in je kerstpakket als je voor een kleur kiest uit je huisstijl. Iedereen weet dat het pakket van jou afkomstig is, maar dat mag je ook laten zien.

  • Wat jullie doen: als bedrijf produceren jullie producten of leveren jullie diensten. Jullie werken samen aan hetzelfde doel. Refereer daarnaar in je pakket door het product slim uit te kiezen. Een echte wollen muts, bijvoorbeeld, als jullie natuurlijke isolatiematerialen leveren.

  • Een gezamenlijke prestatie: als laatste werken jullie samen aan het succes van het bedrijf. Misschien hebben jullie je dienstverlening uitgebreid naar Duitsland het afgelopen jaar. Dan is een kerstpakket met een Duits thema erg gepast.

 

Waardering uitspreken

Nu je weet wat je in je kerstpakket wilt toevoegen dit jaar, doe je nog een laatste controle. Het is dan het belangrijkste dat je er zorg voor draagt dat het pakket waardering uitspreekt. De beste manier om dat te doen is door te refereren naar een gezamenlijke prestatie. Niet alleen vertel je dan dat je blij bent met je personeel, maar ook waarom.

 

Koop je pakketten online

De beste plek om je kerstpakket aan te schaffen is online via Kerstpakketonline.nl. Daar vind je het grootste assortiment voor de laagste prijs. Daarnaast heb je dan ook met de kerstdrukte weinig te maken, want je bestelt je kerstpakket in je eigen tijd en vanaf een plaats naar keuze. Doe je dit goed, dan vind je ongetwijfeld een nieuwjaarsgeschenk waar je medewerkers nog lang over praten.

Gerelateerde artikelen

De meest populaire Aed’s

Een verreiker huren doe je bij 123 Machineverhuur

Hoe je leefruimte vergroot met een 4 meter dakkapel