Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Is het uitbesteden van recruitment de beste optie voor uw bedrijf?

Omdat er veel beschikbare functies zijn en de arbeidsmarkt slecht is, is het momenteel moeilijk om openstaande functies in te vullen. Kandidaten hebben veel verschillende opties waardoor je als bedrijf echt er tussenuit moet springen als werkgever. Daarnaast zoeken veel bedrijven naar dezelfde specifieke eigenschappen of vaardigheden waardoor de zoektocht naar specifieke mensen heel lastig kan zijn. Het kost veel tijd en werk om de juiste match voor jouw bedrijf te vinden. Een uitstekend alternatief is echter om samen te werken met een gespecialiseerd wervingsbureau. Als jouw bedrijf niet over de nodige vaardigheden of informatie beschikt om zelf een uitgebreid candidate journey te creëren, is het inhuren van een agency een slimme zet. De investering in een wervingsbureau betaalt zich op de lange termijn terug in de vorm van zeer waardevolle mensen die perfect bij jouw bedrijf passen.

Specialisten in hun vakgebied

Een wervingsbureau kan jou helpen de beste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden. Zonder dat jij er veel moeite voor hoeft te doen kunnen wervingsspecialisten de ideale kandidaten voor u identificeren. Ze beschikken niet alleen over de nodige vaardigheden en kennis, maar begrijpen ook hoe ze talent moeten benaderen en hoe ze de beste fit tussen werkgever en werknemer kunnen identificeren. Tegenwoordig zijn er talloze uitzendbureaus, elk met een bepaald expertisegebied. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bureau waarbij je gebruik kunt maken van een gespecialiseerde dienst, heb je misschien meer aan een recruitment bureau voor hoger opgeleiden. Denk bijvoorbeeld aan gespecialiseerde kennis over marketing- of salestalenten. Daarnaast is er vaak ook nog onderscheid te maken tussen bureaus die werken met of zonder no cure, no pay-beleid. 

Een talent match is noodzakelijk

Match for Talent is een fantastische keuze als wervingsbureau als je iemand wilt aannemen die de waarden van jouw bedrijf deelt en goed aansluit bij de cultuur. Ze hebben de reputatie benaderbaar en vriendelijk te zijn en zijn gespecialiseerd in E-commerce, sales, marketing en retail posities. Communicatie met het bedrijf en de kandidaat is een top focus voor deze recruitment service, en verwachtingen worden te allen tijde nauwlettend in de gaten gehouden. Een echte match ontstaat wanneer de kandidaat en de organisatie als werkgever het erover eens zijn dat er een echte klik is. Die match is de belangrijkste drijfveer voor het recruitment bureau. Daarin zijn transparantie en openheid naar beide partijen ontzettend belangrijk.

Gerelateerde artikelen

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer?

Met een fender gemonteerd aan je boot voorkom je schade!

De waarde van lokale SEO voor kleine bedrijven in Nederland