Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Een vloer van PVC gaat wel 30 jaar mee

Een PVC vloer is gemaakt van kunststof, maar heeft de uitstraling van hout of een tegel. Deze gewilde vloerbedekking geeft je de mogelijkheid om een vloer te leggen in de stijl die jij wilt, zonder in te boeten op gebruiksgemak. Omdat de vloerbedekking voor elk woonhuis geschikt is, vind jij ongetwijfeld de vloer die past bij jouw interieur en smaak.

Waarom een PVC vloer?

Behalve de mooie uitstraling van deze vloer kent dit type vloerbedekking nog meer voordelen. Als jij kiest voor een nieuwe PVC vloer zal jouw woning worden voorzien van een vloer die:

  • goed tegen krassen en vlekken kan

  • gebruikt kan worden in combinatie met vloerverwarming

  • vochtbestendig is

  • geen contactgeluid weergeeft

  • onderhoudsvriendelijk is

  • een zeer harde toplaag heeft

Zelf leggen of uitbesteden

Met deze aanwinst wil je wel optimaal genieten van de uitstraling die je PVC vloer heeft. Je kunt ervoor kiezen de vloer zelf te leggen, maar dan zul je wel rekening moeten houden met de ondergrond. Deze moet echt egaal zijn om het PVC goed tot zijn recht te laten komen. Hoewel je een vloer met kliksysteem eenvoudig zelf kunt leggen, is dat bij een verlijmde uitvoering een stuk lastiger. Een vloer die in elkaar wordt geklikt, kan worden meegenomen, als je in de toekomst gaat verhuizen. Bij een verlijmde vloer is dit niet mogelijk.

Huisdier- en kindvriendelijk

Het gemak waarmee je de vloer reinigt, maakt hem zeer geschikt voor een woonsituatie met kinderen of huisdieren. Bij ongelukjes hoef jij je geen zorgen te maken over vocht, want de PVC vloer is waterbestendig. Meer dan een stofzuiger en een dweil heb jij niet nodig om je kind op een hygiënische vloer te laten spelen. Met al deze voordelen is het een geschikte vloer voor veel gebruikers. 


https://www.losser-digitaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Huur een Top Marketing Bureau uit Amsterdam in voor Voortreffelijke SEO Resultaten

Multitools op de juiste manier gebruiken

Elastische Veters: Gemak en Mode Gecombineerd