Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Diverse etiketten bestellen

Je bent op zoek naar een bepaald etiket, maar weet even niet welk soort je precies nodig hebt. Zo is er een dymo 11354 etiket is voor diverse doeleinden te gebruiken. Via Zolemba is het mogelijk om dit soort etiket te bestellen. Deze etiketten worden vaak in een magazijn gebruikt, maar ook in de medische wereld worden deze vaak ingezet. Voordeel is dat deze een permanente lijm achterkant hebben. Hierdoor vallen de etiketten niet van een fles of pakket af. Echter wanneer je ervoor kiest om deze met verwijderbare lijm te bestellen, dan is dat geen enkel probleem. 

 

Hier online bestellen

Het assortiment bij Zolemba is enorm en de prijzen zijn aantrekkelijk. Het is zelfs mogelijk om hier een slim pakket, of wel een package deal, te bestellen. Hier zitten verschillende rollen in tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

Alle etiketten die hier worden geproduceerd zijn voorzien van een FSC-Keurmerk. Dit houdt in dat de bomen die hiervoor nodig waren op een verantwoorde manier zijn gekapt. Ondanks de goede informatie op de website en de hulp van de medewerkers kan het voorkomen dat er alsnog een verkeerde bestelling gedaan wordt. Dit is geen probleem, samen met de medewerkers van Zolemba wordt er een oplossing gezocht. 

 

Diverse soorten

Zoals al eerder werd gezegd is het aanbod aan de diverse etiketten hier enorm. Ook een etiket nodig, neem dan een kijkje op deze website. 

Gerelateerde artikelen

Bedrijfsovername financieren, hoe doe je dat?

De sleutelrol van luchtfiltratie in industriƫle omgevingen

Hoe de juiste apparatuur jouw onderneming kan helpen