Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Dit zijn de top 5 meest populaire tiktokkers

Voor sommigen is TikTok een manier geworden om hun brood te verdienen. Denk aan de meest populaire tiktokkers op dit moment bijvoorbeeld. Charli D’Amelio met 122.1 miljoen volgers, Khabane Lame met 101.0 miljoen, Addison Rae met 82.3 miljoen volgers, Bella Poarchmet 77.8 volgers en Zach King 62.4 miljoen volgers. Deze influencers verdienen miljoenen als ze bijvoorbeeld een sponsored post doen. Hoe krijg je zoveel volgers? Moet je Tiktok volgers kopen of Likes kopen? En is het doen van sponsored posts de enige manier om geld te verdienen met TikTok? Zeker niet! Hieronder meer over hoe je geld kan verdienen met TikTok. 

Je eigen merk

Een andere manier om geld te verdienen met TikTok is juist je eigen merk te maken. Het hoeft niet de klassieke versie van een merk te zijn met een logo, je kan zelf ook het merk zijn! Met als Charli D’Amelio zijn eigen merk is met zijn eigen manier van doen en posten. Dat is hoe je TikTok gebruikt. TikTok is een geweldige manier om geld te verdienen met je handen. Het geeft je de mogelijkheid om video’s in een paar seconden te maken, en het helpt je om je huidige publiek op de hoogte te houden van je laatste creaties. Er zijn een handvol manieren om TikTok te gebruiken om geld te verdienen, echter, de belangrijkste is een merk.

Verkeer creëren 

Als je een merk begint, wil je iets doen waar je publiek van zal houden en mee zal willen volgen. Als je merk een voedselbedrijf is, is de beste manier om een TikTok merk te creëren het koken/eten op hun locaties. Het doel hiervan is om je huidige publiek geïnteresseerd te houden in wat je doet en vervolgens je producten of evenementen te promoten. Als je eenmaal je merk hebt staan en mensen zijn geïnteresseerd, dan kan je Tiktok volgers kopen of Likes kopen. Tiktok volgers kopen en Likes kopen genereert precies die boost in verkeer die je nodig hebt, zeker als je net bent begonnen. 

 

Gerelateerde artikelen

Zwanger? Alles wat je moet weten over babyshowers

Mag je een graafmachine gebruiken zonder certificaat?

Waarom je moet kunnen vertrouwen op je algemene voorwaarden