Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Deze opleidingen bieden een goed toekomstperspectief

Wat wil jij later worden? De welbekende vraag wanneer jij je aan het oriënteren bent op een opleiding. Maar zo’n keuze gaat niet over één nacht ijs. Er zijn zoveel opleidingen waarvoor je kunt kiezen. En wat past nu echt bij jou? Je wilt daarom vast graag weten welke opleidingen een goed toekomstperspectief bieden. In dit blog gaan we daarop in. 

Arts/chirurg

Vind jij het menselijk lichaam heel interessant en wil je daar meer over weten? En vooral mensen helpen om beter te worden? Dan is het beroep van arts of chirurg iets voor jou. Naast dat je mensen helpt beter te worden, is het ook een beroep waar je goed kunt verdienen. Je kunt hierbij denken aan een salaris tussen de 5000 – € 11.000. Daarnaast is er altijd en overal werk in de zorg dus jij bent altijd zeker van een goede baan. 

Accountant worden

Houd jij van cijfers? En wil je bedrijven verder helpen te groeien? Dan is het beroep van accountant iets voor jou. Je kunt dan een accountant in Amsterdam of een accountant in Zwolle worden. Eigenlijk kun je overal in Nederland wel aan de slag. Je helpt bedrijven bij hun financiën en adviseert hen op dit gebied. Daarnaast stel je ook jaarrekeningen op en doe je aangiftes bij de Belastingdienst. Het verschil in salaris zit voornamelijk in waar je aan de slag gaat. Als beginnend accountant begin je misschien met € 2.500. Bij grotere organisaties of als je voor jezelf gaat beginnen, kan dit uitgroeien naar € 5.000 – € 12.500. 

Piloot

Houd je wel van spanning en avontuur? En vind je het leuk om dingen te besturen? Dan is de opleiding voor piloot helemaal iets voor jou. Om piloot te worden heb je helaas wel een groot studiebudget nodig. Een opleiding tot piloot kost meer dan een ton, maar daar bieden vliegmaatschappijen ook leningen voor aan. Een beginnend jaarsalaris ligt rond € 100.000, maar dit kan bij sommige vliegmaatschappijen uitgroeien tot 250.000 per jaar.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Met een fender gemonteerd aan je boot voorkom je schade!

4 x de leukste zomerse give-aways

Het laten bezorgen van broodjes: een heerlijke en gemakkelijke optie