Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

De nieuwste typen HP monitoren

Het werken met één scherm is niet meer van nu. Voor gamers, professionals en (hobby)fotografen zie je dat het aanschaffen van een monitor een veelgemaakte keuze is. In deze blog geven we uitleg over de specificaties van een HP monitor en lichten we de 3 nieuwste modellen HP monitor uit. 

Een van de voordelen van een HP monitor is de heldere beeldweergave. Veel HP monitoren zijn voorzien van een heldere en heldere beeldweergave, waardoor ze ideaal zijn voor het werken met beelden en video’s. Daarnaast zijn veel HP monitoren voorzien van een groot schermformaat. Dit maakt het mogelijk om meerdere programma’s naast elkaar te openen, waardoor het werken efficiënter wordt. Een ander voordeel van een HP monitor is de verstelbare standaard. Veel HP monitoren zijn voorzien van een verstelbare standaard, waardoor het scherm gemakkelijk op de juiste hoogte kan worden geplaatst. 

Een andere feature die vaak te vinden is in HP monitors is de aanwezigheid van een USB-poort. Dit maakt het mogelijk om direct een USB-stick of ander opslagapparaat aan te sluiten op de monitor, zonder dat een computer nodig is. 

Om je te helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe monitor, benoemen we hieronder 3 modellen van HP. 

De HP EliteDisplay E273q

Dit is een 27-inch monitor met een QHD-resolutie van 2560×1440. Deze monitor is voorzien van een IPS-paneel waardoor de beeldweergave helder en kleurrijk is. Het scherm heeft een hoge verversingssnelheid waardoor het beeld soepel wordt weergegeven. De HP EliteDisplay E273q is een goede keuze voor mensen die veel beeld- en videobewerking doen. 

De HP Z27n G3

Dit is een 27-inch monitor met een resolutie van 2560×1440 pixels. Deze monitor heeft net zoals het vorige model een IPS-paneel, een verversingssnelheid van 75Hz en een reactietijd van 5ms. Dit maakt dat het een goede optie is voor mensen die veel gamen of werken met bewegende beelden. Ook is het scherm voorzien van een USB-C poort waardoor het gemakkelijk is om andere apparaten aan te sluiten. 

De HP E24d 

Dit is een 24-inch monitor met een resolutie van 1920×1080 pixels. Deze monitor is voorzien van een IPS-paneel en heeft een verversingssnelheid van 75Hz en een reactietijd van 5ms. Ook deze monitor is uiterst geschikt voor gamers en professionals. Het scherm is ook voorzien van een verstelbare standaard, zodat het gemakkelijk op de juiste hoogte kan worden geplaatst.

Een nieuwe monitor aanschaffen

Zodra je alle opties hebt bekeken en de voor en nadelen hebt afgewogen kun je overgaan tot aankoop. Een HP monitor kun je eenvoudig online bestellen in een webshop zoals Azerty. Laat je adviseren en zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt.

https://azerty.nl

Gerelateerde artikelen

Reclame maken in het digitale tijdperk: wat werkt echt?

4 x de leukste zomerse give-aways

Jouw bedrijf inschrijven op een postbus?