Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

De masterminds achter de Crypto Masterclass

Bij het maken van een goede Crypto Masterclass review moeten de makers hiervan niet vergeten worden. Hun ervaring is immers een groot onderdeel van de cursus. Beter-beleggen.nl duikt daarom in de achtergrond van de twee mannen.

Wie zitten er achter de Crypto Masterclass?

AllesOverCrypto is een bedrijf dat opgezet werd in 2017. De twee oprichters: Derek Westra en Patrick Suiker. Hun interesse in blockchain ontpopte zich in 2013 toen ze tot de blockchain ontdekking kwamen. De eigenaren hebben ervaring met crypto, samen 14 jaar, en de masterclass is gebaseerd op de kennis die de mannen jarenlang dagelijks opgedaan hebben.

Betrouwbaarheid van de Crypto Masterclass

Wij begrijpen dat jij wilt weten hoe betrouwbaar de Crypto Masterclass is. Dit hebben wij voor jou uitgezocht door onderzoek te doen naar hun bedrijf en de mannen zelf.

Beide mannen van de cursus hebben wij opgezocht op LinkedIn. Ze zijn allebei in het bezit van zowel een bachelor als een master titel, dit wel op verschillende gebieden.

Westra werkte voornamelijk als freelance ‘growth hacker’ en Suiker heeft ervaring als sales broker bij Flynck.

AllesOverCrypto

Wij hebben onderzoek naar het bedrijf gedaan door het stellen van kritische vragen via een telefoongesprek. Ze waren zeer vriendelijk en legde gedetailleerd uit wat behandeld wordt in de cursus. Ook gaven ze een aantal bruikbare tips. De kritische standpunten werden netjes en vriendelijk verworpen.

Hoe betrouwbaar is de Crypto Masterclass?

Door uitgebreid onderzoek op LinkedIn, KvK en telefonisch contact kunnen wij concluderen dat deze cursus betrouwbaar is. Binnen de crypto markt zijn allebei de auteurs autoriteiten die beschikken over veel kennis en expertise.

Het bedrijf heeft alle wettige benodigdheden transparant en keurig vastgelegd. De reviews over het bedrijf en de eigenaren zijn zeer positief.

In een volgend review gaan wij dieper op de inhoud van de Crypto Masterclass in.

https://beter-beleggen.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van gekoeld transport

Wat is een MiFi router?

Wat zijn de grootste voordelen van hybride werken?