Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

De beste crypto apps van nu

Als je crypto valuta wilt aankopen heb je hiervoor een exchange nodig. Het aankopen van cryptos kan best een gecompliceerd proces zijn. Gelukkig heb je tegenwoordig allerlei apps die dit proces een stuk makkelijker voor je maken. In dit artikel bekijken we welke apps er zijn voor het aankopen van cryptos.  

Bitvavo

Deze crypto app maakt je het leven een stuk makkelijker. Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die het kopen van cryptos toegankelijk en makkelijk maakt en dat tegen lage tarieven. Het is de goedkoopste crypto exchange van Nederland en is een goede start als je net begint met het beleggen in crypto. Ook als ervaren trader is Bitvavo een goede keuze. Ben je nog niet helemaal overtuigd, lees dan eerst een Bitvavo review.  De Bitvavo app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android en geeft je toegang tot wel 88 verschillende cryptocurrencies. Deze kun je via de app veilig kopen, verkopen en bewaren.

Bitpanda

Bitpanda werd opgericht in 2014 en groeide uit tot een van de meest gebruikte crypto exchanges van Europa. Bitpanda is een handelsplatform waarbij je naast cryptocurrencies ook kunt handelen in traditionele beleggingen zoals aandelen, ETF’s en edelmetalen. Het platform geeft je toegang tot meer dan 55 cryptocurrencies en 3 verschillende crypto indexen. Het platform staat bekend om zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Binance 

Waarschijnlijk het bekendste crypto platform ter wereld. Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange waar je uit meer dan 200 cryptocurrencies kunt kiezen tegen lage kosten. De Binance app is een professionele crypto app met groot assortiment aan functies. Je kunt crypto kopen, verkopen, maar ook bewaren, staken, swappen en future-traden. De Binance app heeft een Lite en een Pro interface, dus je kunt er zowel als beginnende als gevorderde crypto-belegger prima mee uit de voeten. 

 

https://www.verdienformule.nl/crypto/beste-crypto-app/

Gerelateerde artikelen

Keuze uit verschillende soorten chocolade

Hoe begin je met beleggen in aandelen?

Waarom is triple glas beter dan dubbel glas?