Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Alle mogelijkheden bij het bedrukken van een bidon op een rijtje

Ben je voor je klanten of leveranciers op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Of wil je graag aan je personeel een leuk relatiegeschenk geven? In beide gevallen is het aan te raden om eens naar bidons te kijken. Met bidons scoor je namelijk op meerdere gebieden hoge punten:

  • Bidons zijn praktisch. Als je zelf een bidon zou ontvangen, zou dit ongetwijfeld iets zijn waar je iets aan hebt. Op het moment dat je gaat sporten, komt de bidon immers goed van pas. En aangezien meer en meer mensen sporten, is dit een uiterst praktisch cadeau.
  • Bidons zijn betaalbaar. Bij een relatiegeschenk gaat het vaak om het gebaar en minder om de waarde. Het is desondanks voor jou, als gever van het geschenk, een belangrijk voordeel dat bidons betaalbaar zijn. Zelfs als je de bidons van bedrukking voorziet, valt de prijs per bidon reuze mee.
  • Bidons zijn duurzaam. Als je een bidon geeft, geef je een praktisch product voor de komende jaren. Zolang een bidon netjes schoongemaakt wordt, doet de ontvanger jarenlang met de bidon.

Zijn dit ook voor jou redenen om bidons als relatiegeschenk te geven? Dan is het interessant om te weten dat je bidons op meerdere manieren kunt bedrukken. De mogelijkheden die je hiervoor hebt, vind je hieronder.

Bidon met bedrukken met logo

Bidons bedrukken logo is altijd een goed idee. Door de bidons van je logo te voorzien, werk je op een slimme manier aan je naamsbekendheid. Elke keer als de ontvanger de bidon gebruikt, ziet hij/zij jouw logo op de bidon staan. Grote kans dat hij/zij daardoor klant blijft of toch weer een bestelling bij je bedrijf plaatst.

Bidon bedrukken met bedrijfsnaam

Het is niet alleen interessant om je bidon van je logo te voorzien, maar ook van je bedrijfsnaam. Voor je bedrijfsnaam geldt hetzelfde als voor je logo: je werkt met bidons bedrukken op een slimme en laagdrempelige manier aan je naamsbekendheid.

Uiteraard is het ook mogelijk om voor een combinatie van beide te kiezen. Met zowel je logo als je bedrijfsnaam is al helemaal duidelijk van wie de bidon afkomstig is.

Bidon voorzien van naam

Ben je van plan om bidons aan je personeel te geven? Dan zou het erg leuk zijn om de bidons van de naam van je personeelslid te voorzien. Hiermee personaliseer je de bidons en laat je aan je personeel zien dat je echt de moeite hebt genomen voor het relatiegeschenk.

Gerelateerde artikelen

Administratie bijhouden als verloskundige: Heb je een boekhouder nodig?

Juiste opslag en onderhoud van metaalbewerkingsgereedschap

De meest populaire Aed’s