Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

3 mogelijkheden om de gevel van jouw bedrijfspand op te laten vallen

Elk bedrijf heeft klanten nodig. De manier waarop een bedrijf aan klanten komt, verschilt echter van bedrijf tot bedrijf. Sommige bedrijven richten zich volledig op online marketing, terwijl andere bedrijven zich ook op offline marketing richten. Als je een eigen bedrijfspand hebt, biedt offline marketing in ieder geval ongekende mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld al meerdere mogelijkheden om de gevel van jouw bedrijfspand op te laten vallen. Als de gevel opvalt, weet je eigenlijk jouw gehele bedrijfspand op te laten vallen. Dat komt onder meer de naamsbekendheid van jouw bedrijf ten goede.

Hang een LED scherm aan de gevel op

De beste mogelijkheid die je hebt, is om een LED reclame scherm voor aan de gevel aan te schaffen. Dit LED scherm kun je ophangen, waarna je volledig zelf bepaald wát je precies op het LED scherm weer wilt geven. Je kunt hier jouw logo op weergeven, maar je kunt ook de actuele aanbiedingen via dit scherm kenbaar maken.

Hang jouw logo groot aan de gevel op

Heb je een behoorlijk grote gevel? Dan kun je er ook voor kiezen om het logo van jouw bedrijf groot aan de gevel op te hangen. Indien je het helemaal goed wilt doen, combineer je dit met het ophangen van een LED scherm. Op het LED scherm kun je bijvoorbeeld de actuele aanbiedingen weergeven, terwijl een voorbijganger daarnaast ook direct jouw logo/bedrijfsnaam ziet hangen. Dát is absoluut bevorderlijk voor de naamsbekendheid van jouw onderneming.

Kies voor een fraaie schildering

Heb je een artistiek bedrijf? Of ben je met jouw bedrijf in een specifieke branche actief? Als je dit graag tot uiting wilt laten brengen, is het ook mogelijk om een fraaie schildering op jouw gevel aan te laten brengen. Zorg er wel voor dat je dit door een echte specialist laat doen. De schildering moet niet alleen fraai zijn, maar moet ook nog een lange levensduur hebben. Je wilt immers niet dat de schilder elk jaar terug moet komen om de schildering bij te werken. Met een fraaie schildering op jouw gevel kun je in ieder geval véél kanten op!

Gerelateerde artikelen

Wat kan relatieadvies voor je relatie betekenen?

Waarom een Dagboek bijhouden?

Hoe zet je een marktonderzoek op?