Losser Digitaal
Image default
Wonen

Zij bieden u een levensloopbestendige woning in Groningen aan

Verhuizen naar een levensloopbestendige woning in Groningen is een ideale manier om zelfstandig te blijven wonen. De Leyhoeve uit Oisterwijk beschikt over een zorgcomplex in Groningen waar zij een innovatief woonconcept hebben voor 55-plussers. Binnen het complex zijn er drie typen woningen die gehuurd kunnen worden vanaf 65m2 tot 190m2.

Een levensloopbestendige woning naar uw eigen smaak in Groningen

De woningen die De Leyhoeve aanbieden zijn er in drie varianten: een penthouse, een tussenwoning en een hoekwoning. Alle woningen beschikken over een handige berging met daarbij toegang tot een overdekte parkeergarage. Het voordeel van een levensloopbestendige woning in Groningen huren is dat de woningen duurzaam en aardbevingbestendig gebouwd zijn. Daarnaast is het complex voorzien van meerdere faciliteiten, waarvan sommigen zelfs 24/7 te gebruiken zijn. Onder deze faciliteiten bevindt zich onder andere een kapper, pizzeria en een boodschappenservice. Om u een idee te geven hoe het is om te wonen op het zorgcomplex van De Leyhoeve, organiseren zij regelmatig rondleidingen. Deze kunt u aanvragen door contact met hen op te nemen. U wordt op de dag van de rondleiding ontvangen door een van hen werknemers, die u meeneemt door het gehele complex. Tijdens de rondleiding krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om de vragen te stellen die u heeft. Wist u dat u zelf uw keuken en badkamer kunt uitkiezen als u een woning gaat huren op het wooncomplex? Dit is een van de vele pluspunten aan kiezen van een levensloopbestendige woning in Groningen.

Kies voor gemak onder één dak

Weet u al in welk type levensloopbestendige woning in Groningen u interesse heeft? De Leyhoeve verwelkomt u graag als nieuwe bewoner. Ga voor het gemak van alles onder één dak en wordt op een plezierige en comfortabele manier oud. Voor vragen of het aanvragen van een rondleiding kunt contact opnemen met dit bedrijf.

https://www.leyhoeve.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste deurklink kopen? Dat doe je met deze tips!

Dit moet je weten over een vijvernet

Duurzame energie vervangt fossielle brandstoffen