Losser Digitaal
Image default
Wonen

Woont u al in een energiezuinig huis?

Woont u al in een energiezuinig huis?

We zullen over moeten stappen naar duurzame energiebronnen als het over een tijdje niet meer mogelijk is om uw huis verwarmen met fossiele brandstof zoals aardgas.

Maar hoe? Nou, gewoon. Door middel van een elektrische boiler bijvoorbeeld en een elektrische cv ketel. Dit is vrij eenvoudig te realiseren en goedkoper dan u denkt.
Een elektrische boiler is energiezuinig, goedkoop in aanschaf en kinderlijk eenvoudig te installeren.
Bovendien is het gevaar van koolmonoxide vergiftiging nu ook verledentijd doordat er geen verbranding plaatsvind. Veel veiliger ook nog dus. 

Op de website van elektrischeboiler.eu treft u veruit de goedkoopste en tevens hoogwaardige elektrische boilers aan die op dit moment te verkrijgen zijn.

Laten we om te beginnen even een merk belichten;

De Wesen elektrische boilers;

Wesen termos electricos is ontstaan doordat een aantal technische specialisten van een andere vergelijkbare fabriek vonden dat het produkt technisch beter gemaakt zou moeten kunnen worden.  Nieuw is de Wesen ECO elektrische boiler. Deze elektrische boilers hebben het hoogst haalbare energie label op dit moment.

 

 

 

De boilers hebben een label A/B, zijn plat uitgevoerd en voorzien van een dubbele tank met in iedere tank een verwarmingselement, zodat er een snellere opwarming mogelijk is. Een met titanium versterkte binnenketel en ECO controller die zelflerend is. Er is ook een RVS Inox Duplex 2205 elektrische boiler van hetzelfde merk te verkrijgen.
Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig offshore kwaliteit RVS is er zo goed als geen onderhoudt meer nodig.

Aan het design heeft de ontwerper ook veel aandacht besteedt. Mooie rondingen en met een diepte van maar 25 cm kan de elektrische boiler gewoon in een zichtbare ruimte worden gehangen maar vaak past de boiler ook al in een keukenkastje door de geringe afmetingen.

De elektrische boilers van Wesen zijn verkrijgbaar vanaf 30 liter tot 300 liter en zijn meestal gewoon op voorraad bij elektrischeboiler.eu. Zij hebben ook vaak aanbiedingen, dus neem eens een kijkje op hun website voor deze boilers, maar zeker ook voor elektrische boilers van andere merken, maar ook voor bijvoorbeeld elektrische cv ketels, elektrische kachels, zonneboilersets en ECO douchekoppen kunt u op deze overzichtelijke website terecht.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Gerelateerde artikelen

De zoektocht naar de perfecte lamp

Zonnepanelen in weert

Archeologisch onderzoek: stappenplan