Losser Digitaal
Image default
Wonen

Wat zijn veel gemaakte fouten bij het gebruiken van een wasmachine

Wasmachinefout #1: Was met voorwas

Het voorwasprogramma is bijna altijd overbodig. Normaal bevuild alledaags textiel wordt gereinigd in elke moderne wasmachine, zelfs zonder voorwassen. Alleen bij zeer vuile wasvoorspoelen kan nuttig zijn. Doorgaans hebben moderne Samsung Wasmachines gelukkig genoeg opties om een goede voorwas te draaien.

Wasmachinefout #2: Was te vaak

Maak je geen zorgen, we raden je af vieze of stinkende kleding te dragen. Maar net als bij het parfumeren van ons lichaam, overdrijven we vaak het wassen. Een spijkerbroek kan vijf tot tien dagen worden gedragen, mits je ze natuurlijk niet vol krijgt. En niet elk T-shirt moet eenmaal in de was worden gedragen. Vaak is het ook voldoende om de kleding even uit te luchten.

Wasmachinefout #3: Gebruik te veel verschillende programma’s

Een voor Kleurrijk, een voor wit, een eerlijk voor zwart, wol wasmiddelen, zijde wasmiddel, Sport wasmiddel, beneden wasmiddel, vlekkenverwijderaar, ontkalker, wasverzachter, vloeibaar wasmiddel, waspoeder …: Veel van wat ons wil verkopen reclame voor zover nodig, eigenlijk niemand behoeften , Lees ook waspoeder, kit of vloeibaar wasmiddel: wat is het meest duurzaam?

Wasverzachter is bijvoorbeeld geen overbodige luxe, voor donkere was, is elk kleurendetergent goed genoeg en voor gevoelig wasgoed doet het meestal een zacht werk. Degenen die hun vaatwerk verminderen tot wat ze echt nodig hebben, besparen op verpakkingsafval, chemicaliën, geld en zenuwen. Het meest milieuvriendelijk is de manier waarop eco-waspoeder in de doos zit: kleine verpakkingen met weinig of geen plastic.

Het is best om witte was apart te wassen.

Was het wasgoed op de juiste manier: sorteren, temperatuur, wasmiddel. Kleding wassen betekent sorteren, het wasprogramma selecteren en het wasmiddel selecteren. We zullen je vertellen hoe het gedaan is en wat nog meer …

Wasmachinefout #4:: Stel het verkeerde programma in

De moderne wasmachines hebben vaak een verscheidenheid van de verschillende wasprogramma’s of combinaties van het programma, temperatuur en toerental. Wie gebruikt voor zijn kleren het verkeerde programma of de verkeerde temperatuur, niet veel plezier hebben met het onder bepaalde omstandigheden. Daarom: Let op de instructies voor het gebruik van uw wasmachine en de wasvoorschriften in uw textiel. Immers, met de verwijdering van kleding, omdat ze zijn wit in plaats van ineens te klein of roze of ze twee keer te wassen, omdat ze niet schoon zijn, is niet bijzonder duurzaam.

https://witgoedland.net

Gerelateerde artikelen

Overtollige voorraad met gebrek aan opslagruimte als gevolg, bel Boobox

Een stukadoor inhuren

Zonnepanelen