Losser Digitaal
Image default
Wonen

Verduurzamen door slimme functies op nieuwe elektrische boilers.

Verduurzamen door slimme functies op nieuwe elektrische boilers.

Overstappen van een gasnaar all electric is helemaal van nu. Met de corona crisis achter de rug, wordt het weer tijd volle kracht vooruit te gaan. 

Denk aan een beter millieu voor ons en de generaties na ons. De CO2 uitstoot terug dringen door gebruik te maken van elektrisch aangedreven apperatuur wordt ons steeds makkelijker gemaakt doordat het aanbod steeds groter wordt.

De makkelijkste eerste stap zou kunnen zijn; het aanschaffen van een elektrische boiler. Elektrische boilers zijn namelijk goedkoop in aanschaf en kunnen eigenlijk overal geplaatst worden omdat er geen verbranding plaatsvind en zodoende hoeft er ook geen ventilatie in de ruimte te zijn. Veel veiliger ook nog dus!

Een elektrische boiler is een simpel apparaat. Een boiler is gewoon een vat met een verwarmingselement en een thermostaat. Het verwarmingselement bij een elektrische boiler werkt (uiteraard) op elektriciteit en zorgt dat het water in de boiler verwarmt wordt. En met de thermostaat regel je de temperatuur.

De nieuwste boilers van het merk WESEN hebben het hoogste niveau van energie- en efficiëntiekarakteristieken. Dit zie je terug in energie- en kostenbesparingen en voldoet aan de eisen van de huidige Europese energierichtlijnen.

De efficiëntie van de WESEN ECO boiler zit ‘m in het gebruik van twee aparte cilindrische tanks in de boiler en zijn zeer goed geïsoleerd. De elektrische boiler neemt weinig ruimte in door de platte vormgeving en kan zodoende makkelijk geplaatst worden in een badkamer- of keukenkastje. Doordat de tanks kleiner zijn dan bij een traditionele elektrische boiler wordt de opwarmtijd verkort zonder dat dit meer energie kost, bovendien is het water sneller op temperatuur doordat er minder menging van het koude ingaande water is. 

De WESEN ECO boiler is bewezen langdurig bestand tegen corrosie.

 

  

 

Er zijn 2 verschillende modellen te koop; 

De ECO flat of de Inox serie.

De elektrische boiler van Wesen heeft een zelflerende ECO controller, deze controller houdt een bepaalde tijd uw huishoud gewoontes bij en warmt op wanneer dat nodig is. Dit draagt weer bij aan de energiezuinigheid

De boilers worden geleverd met muurbeugel en een KIWA gekeurde overdrukventiel/inlaatcombinatie en zijn te koop met een inhoud van 30 t/m 300 liter.  

Wilde u toch al een elektrische boiler kopen dan vind u deze maar ook andere merken elektrische boilers op de website van elektrischeboiler.eu.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Gerelateerde artikelen

De Voordelen van het Inhuren van een Woonstylist

Wat kan je doen met kadaster data?

Warme zomer in aantocht?