Losser Digitaal
Image default
Wonen

Verduurzamen door de aanschaf elektrische boiler en cv

Verduurzamen door de aanschaf elektrische boiler en cv.

Huiseigenaren zijn door de coronacrisis afwachtender geworden om hun huis te verduurzamen.

27 % van de huiseigenaren wilden de woning verduurzamen voordat de crisis uitbrak, na de crisis is dat nog maar 16 %.  

Maar driekwart van de huiseigenaren die de verduurzamingsplannen uitstellen, zegt na de crisis alsnog te willen verduurzamen, gebleken uit een onderzoek onder 1.145 huiseigenaren.

Logisch, de economie heeft een pittige dreun gekregen en de meeste mensen zijn al blij dat ze het hoofd boven water hebben weten te houden.
Maar verduurzamen bespaart ook geld. Misschien is het daarom niet zoń slecht idee toch even naar de meest voor de hand liggende mogelijkheden te kijken. En dat is overstappen van een gas boiler naar een elektrische.

U gaat op dit moment natuurlijk geen dure nieuwe gasketel aanschaffen. Die moet er trouwens straks toch uit. Een elektrische boiler is voordelig in aanschaf, gaat even lang mee als zo’n dure gas ketel, ze zijn ontzettend energiezuinig. Bovendien zijn elektrische boilers veel veiliger omdat er geen verbranding plaats vindt en dus geen kans meer op koolmonoxide vergiftiging.

Maak gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en breng de maandelijkse lasten omlaag, juist nu!

 

30% van de woningbezitters kijkt nu kritisch naar zijn eigen energieverbruik en naar de mogelijkheden om daarop te besparen.

 

 

We willen liever alleen niet inboeten op luxe en comfort. Kijk dan eens op de website van elektrischeboiler.eu voor de mogelijkheden. Dan zult u merken u dat het helemaal niet nodig is om verduurzamen uit te stellen. 
Zij verkopen elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische kachels voor redelijke prijzen en degelijke kwaliteit. Zo wordt duurzaam dus voordelig en heeft u weer een beetje lucht. 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Het Nut van een 3D Schets voor het Ontwerpen van een Keuken

Handige tips voor het verven van je gordijnen

Waarom CV ketel onderhoud belangrijk is