Losser Digitaal
Image default
Wonen

Uw betontafel gecombineerd met stalen tafelpoten?

Uw betontafel gecombineerd met stalen tafelpoten?

 Bij het kopen van een betontafel is het belangrijk dat uw eettafel geheel naar wens samen wordt gesteld zodat u hier jaren plezier van zult hebben. U kunt bij Beton-tafels.com geheel naar wens uw eigen betontafel samenstellen. U kiest de volgende opties:

  • De afmeting, zowel de lengte als de breedte
  • Kies een stalen tafelpoot naar keuze
  • Kies de kleur van het onderstel.
  • Het soort blad, recht, ovaal, vierkant, of rond
  • De dikte van het blad 4 of 6 cm.
  • De kleur van het blad

Een stalen tafelpoot in combinatie met een betonnen tafel

Er wordt gewerkt met de stalen onderstellen van Nordstahl. Zo heeft u talloze opties aan stalen tafelpoten welke perfect gecombineerd kunnen worden met uw betonnen tafelblad. De stalen tafelpoten worden geleverd met een poedercoating in de kleuren zwart en wit.

De afwerking van de betontafels

De betonnen meubelen worden standaard afgeleverd met een 2 componenten coating. Deze coating zorgt ervoor dat er een laagje op de tafel komt welke het beton afsluit. Door deze coating is de betontafel goed beschermd tegen vlekken en kringen.

De verschillende kleuren van de betontafels

Wij bieden 3 verschillende kleuren betonnen tafels aan. U kunt bij ons kiezen voor:

1)   Light grey

2)   Charcoal

3)   Zwart

Kiest u voor een light grey betonnen tafel? Deze kleur komt het dichtst in de buurt bij “echt ruw beton”. De kleur charcoal is een iets warmere kleur grijs en is heel mooi te combineren bij een lichte kleur hout. Kiest u voor een gewaagde kleur? Schaf dan een zwarte betontafel aan. Met een zwarte tafel maakt u een prachtig statement in uw kamer.

Middenpoot of poten op de kopse kant? De keuze uit onderstellen van Nordstahl is eindeloos, zo kun je kiezen uit een onderstel voor in het midden van de tafel, maar ook een onderstel voor de kopse kant is mogelijk. De keuze hieruit bepaal je door te denken aan verschillende factoren zoals bijvoorbeeld: 1) Moet er een stoel aan de kopse kant komen? Zo ja, dan is een midden poot altijd handiger 2) Wil je je benen volledig kunnen strekken? Dan kies je voor een hoekpoot. 3) Heb je een eetkamerbank? Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk, Bij www.beton-tafels.com geven ze graag advies over uw juiste combinatie, perfect passend bij uw interieur. De hoogte van de betontafel is ongeveer 77cm.    

http://www.beton-tafels.com

Gerelateerde artikelen

De tuin essentials voor 2021

Kunststof voordeur met 20 jaar garantie bij Qozijn!

Je tapijt weer helemaal als nieuw!