Losser Digitaal
Image default
Wonen

Bij House&Home worden shutters op maat gemaakt

Shutters op maat

Ben je op zoek naar een meerwaarde voor bijvoorbeeld je woonkamerraam, badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam of hoekig raam? Dan zijn shutters op maat daar perfect voor! Shutters worden ook wel rolluiken of raamshutters genoemd en geven sfeer en voldoende privacy aan iedere kamer in huis of elke woonruimte. Je kunt met shutters als zonwering gemakkelijk het licht en privacy reguleren door de lamellen te kantelen en in de gewenste standen te draaien. Daarnaast kun je de panelen ook geheel open zetten, wanneer je even het zonnetje volledig in huis wil laten schijnen. Bij House&Home worden shutters op maat gemaakt naar aanleiding van een meting in huis en worden daarna ook bij jou thuis gemonteerd. Zo passen deze shutters perfect op ieder raam en zien ze er ook nog eens stijlvol uit.

Verschillende soorten op maat gemaakte shutters

Er zijn twee verschillende typen shutters verkrijgbaar bij House&Home, namelijk houten shutters en kunststof shutters. De houten shutters worden ook wel Primewood shutters genoemd en zijn gemaakt van Paulownia hout. Dit houtsoort is stevig en licht van gewicht en is geschikt voor rechte ramen, maar ook speciale vormen van ramen als driehoekige-, schuine- dakramen en draaikiepramen.

De andere typen shutters zijn de kunststof shutters, die ook wel Aqualine shutters worden genoemd. Deze shutters worden van kwalitatief hoogwaardige kunststof en zijn spatwaterproof. Dit betekent dat de shutters goed tegen vochtigheid kan en daarom perfect geschikt zijn voor de badkamer. De kunststof shutters zijn verder ideaal voor ramen in vochtige ruimtes zoals zwembaden, keukens en wellnessruimtes. Ronde ramen zijn de enige raamvormen die ongeschikt zijn voor Aqualine shutters.

Professionele inmeting en montage

House&home is een familiebedrijf in Breda dat gespecialiseerd is in maatwerk op het gebied van onder andere raamdecoratie, vloeren en binnenzonwering. Wil jij een meerwaarde creeeren in jouw huis met op maat gemaakte houten shutters of kunststof shutters? Laat House&Home je dan bij jou thuis of in de showroom op Haagdijk 254-258 in Breda inspireren. Maak gemakkelijk een afspraak via de website.

https://house-home.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat komt er allemaal bij het maken van een sierpoort kijken?

Je nieuwe bank beschermen

Slotenmaker in Den Haag