Losser Digitaal
Image default
Wonen

Rioolreiniging in Amsterdam

Door het tijdig of preventief laten reinigen van uw riolering verkleint u de kans op een verstopping. Helaas wordt een verstopping vaak pas te laat opgemerkt. U ondervindt dan al de vervelende gevolgen, zoals nare geuren, overstromend rioolwater of een lekkage. Zeker in Amsterdam met een uitgebreid rioolstelsel kan een verstopping snel ontstaan. Door middel van rioolreiniging Amsterdam kan u de verstopping oplossen, maar het is natuurlijk beter om dit te voorkomen en regelmatig uw riool preventief te laten reinigen. Last van een acute verstopping? U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen.

Rioolreiniging in Amsterdam met de beste technieken en apparatuur

Een verstopping kan zeer hardnekkig zijn, waardoor het belangrijk is dat een rioolspecialist de juiste apparatuur en technieken gebruikt om de verstopping tegen te gaan. Naast de juiste apparatuur is het wel zo fijn om te weten dat de rioolspecialist kennis van zaken heeft en verschillende type verstoppingen kan oplossen. Buunk.nl heeft getraind personeel in dienst die langskomen met een volledig uitgeruste servicewagen. Door het inschakelen van de rioleringsdienst van Buunk bent u verzekerd van een snelle en effectieve oplossing van het rioolprobleem. Ook als u uw riolering opnieuw wilt laten aanleggen, vervangen, inspecteren, ontluchten of wilt laten doorspuiten helpt Buunk.nl u graag. Met een snelle voorrijtijd en de 24 uurs bereikbaarheid zijn wij de riolering partner in de regio Amsterdam.    

Over het riool in Amsterdam

Wist u dat het gemengde riool in Amsterdam pas in 1906 is aangelegd? Tegen die tijd kregen steeds meer huizen een toilet en douche, waardoor er een oplossing gevonden moest worden voor het overtollige water. Rond 1930 is het gescheiden systeem geïntroduceerd. Dit betekende dat regenwater en afvalwater uit huizen en bedrijven apart werd afgevoerd. Het regenwater wordt sindsdien aan de oppervlakte geloosd en afvalwater gaat naar een zuiveringsinstallatie om gezuiverd en hergebruikt te worden. Als specialist in rioleringswerkzaamheden ondersteunen wij u graag bij problemen met het riool in Amsterdam. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen bij vragen of als u één van onze medewerkers wilt laten langskomen voor allerhande rioleringswerk.

 

Gerelateerde artikelen

Dit moet je weten over een vijvernet

Inpakken tijdens je verhuis

Het voorkomen dat je buitengesloten raakt