Losser Digitaal
Image default
Wonen

Red je bank: Hoe maak je een microvezel bank schoon?

Ik heb mijn bank gered van een zekere dood!  Ok, misschien is dat een beetje dramatisch, maar ik heb uitgevonden hoe ik mijn microvezel bank schoon kan maken.  En dat samen met een beetje opvulling heeft het veranderd in een hele nieuwe bank!

 

Dit is hoe ik mijn vervuilde bank weer schoon kreeg!

 

Wat heb je nodig?

–          Spuitfles

–          Alcohol

–          schrobber

–          witte of bruine spons

–          Polyester-folie

Eerst moest ik al die nare vlekken wegwerken.  Degene die zei dat microvezel geen vlekken maakt, had duidelijk een soort geestverruimend medicijn gebruikt. Gelukkig wist ik wat ik moest doen om dat te verhelpen.

 

Wat moet je doen?

Het is een vrij eenvoudig proces. Vul de spuitfles met alcohol en doordrenk het hele ding ermee.  Ik vond het makkelijker om één kussen/deel per keer te doen.  Gebruik de spons om te schrobben, schrobben, schrobben.  Het kan zijn dat je wat extra moeite moet doen voor erg vervuilde plekken.

 

Laat het geheel drogen en gebruik dan de schrobborstel om het gehele oppervlak van de bank in een cirkelvormige beweging te borstelen. Dit helpt om de microvezel weer zacht te maken en de boel op te wrijven. Na deze stap zou je bank er duizenden keren beter uit! Als er nog steeds plekken zijn die er slecht uitzien, begin dan gewoon opnieuw met spuiten.

 

Blijf dit proces herhalen en pak de intens vieze plekjes extra hard aan. Mocht het echt niet meer gaan is het altijd een optie om je bank te laten stofferen. Je bank stofferen hoeft niet duur te zijn. Goedkoop je bank stofferen is een hele goede manier om je bank nog te redden als je te kampen hebt met hardnekkige vlekken of zelfs schade.

 

Dit was mijn artikel over hoe jij je bank kunt redden!

 

https://goedkoopstofferen.nl/bank-stofferen/

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen

Wat is taxeren en wat kan een makelaar hierin betekenen?

Wat is een rentmeester?