Losser Digitaal
Image default
Wonen

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf?

Wanneer je op zoek gaat naar een bouwbedrijf wil je natuurlijk dat deze betrouwbaar is, vakkundig te werk gaat en doet wat hij belooft. Heb je in het verleden problemen gehad met een bouwbedrijf, of is dit je eerst klus waar je een bedrijf bij nodig hebt, dan kan het lastig zijn op zoek te gaan naar een goede aannemer. FixEnjoy is een betrouwbaar bouwbedrijf gevestigd in Amsterdam, en is gespecialiseerd in het renoveren van woningen en bedrijfspanden.

Dit doen zij door samen te werken met verschillende onderaannemers in Amsterdam en de directe omgeving. Denk hierbij aan timmermannen, stukadoors, tegelzetters, schilders, loodgieters, elektriciens en bouwslopers. Naast dat zij een full service renovatiebedrijf zijn, zijn ze ook inzetbaar wanneer het gaat om het leveren en monteren van schuifpuien, deuren, kozijnen en ramen.

Hoe gaat een renovatie in zijn werk?

Ben je van plan een renovatie uit te laten voeren, bijvoorbeeld omdat de badkamer echt aan vernieuwing toe is of omdat de keuken nu toch echt te klein geworden is? Dan kan FixEnjoy je daar prima bij helpen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de nieuwe maatstaven en huidige normen omtrent brandveiligheid, duurzaamheid en comfort.

Er zal altijd eerst een adviesgesprek plaatsvinden waarbij je wensen en eisen besproken kunnen worden, maar waarbij de aannemer je ook van advies kan voorzien. Dit alles wordt opgesteld in een plan, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarna zal er een afspraak worden gemaakt om de woning te bekijken, waarna er begonnen kan worden aan de renovatie.

Misschien wil je graag het bad uit de badkamer verwijderd hebben en wil je daar een inloopdouche, of je wilt graag een tweede toilet en dubbele wastafel. Dit is in de meeste gevallen gewoon mogelijk. Ook kan het zo zijn dat je de badkamer of een andere ruimte wilt uitbreiden door er een muur tussenuit te halen. In dat geval zal er gekeken worden of dit een draagmuur is of niet. Indien het een draagmuur is, kan deze niet verwijderd worden omdat deze van cruciaal belang is voor je woning.

Een verbouwing aan woning of bedrijfspand

Een renovatie is veel werk, maar wanneer je alleen maar twee kamers met elkaar wilt verbinden of een aanbouw wilt realiseren, is een verbouwing vaak genoeg. Ook hierbij kan FixEnjoy je helpen binnen Amsterdam of 50 kilometer daarbuiten. Misschien wil je de keuken wel betrekken bij de woonkamer, of zou je juist graag een aanbouw willen? Het is allemaal mogelijk.

Ook voor ondernemers zijn er mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van de lobby in een hotel, het uitbreiden van je kantoor of andere verbouwingen aan je pand. Ongeacht om welke verbouwing het gaat, er komt altijd veel op je af. FixEnjoy neemt graag je zorgen bij je weg, en begeleid je in het hele proces. Zo kun jij genieten van het bereiken van je doelen, en je concentreren op het eindresultaat terwijl zij de rest voor je doen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen

Uniek interieur

M&C cilinder