Losser Digitaal
Image default
Wonen

Nieuwe manier van opslaan

Nieuwe manier van opslaan 

 

Een opslagruimte huren in een groot self-storage opslagpand kan een uitkomst bieden wanneer je (tijdelijk) een deel van je spullen wilt onderbrengen. Je gaat verhuizen, verbouwen of je zolder is overvol geraakt. Zo zijn er vele redenen te noemen waarom je baad hebt bij extra opslagruimte. Je kunt op meerdere manieren je opslagcapaciteit uitbreiden, zoals eerder genoemd een self storage ruimte huren in een grote opslag locatie waar je met een busje je spullen heen moet brengen. Gelukkig zijn er meerdere manieren op jouw spullen onder te brengen die een stuk eenvoudiger zijn, hierover vertellen we hieronder meer.

 

Opslagruimte aan huis 

 

Waarom zou je met een busje meerdere malen heen en weer rijden tussen je woning en opslagruimte als jouw opslagruimte ook naar jou toe kan komen? Dit nieuwe en innovatieve concept maakt het mogelijk losse opslagruimte flexibel door het land te verplaatsen. Een geautomatiseerde kraan plaatst de opslagruimte achterop een verhuiswagen die deze bij jou voor de deur plaatst. In en uitladen gewoon bij jou voor de deur!

 

Opslaan zonder sjouwen 

 

Is het bovenstaande nog niet makkelijk genoeg? Dan kun je ervoor kiezen je je opslagruimte in ree laden laden door een team Erkende Verhuizers. Nadat de vrachtwagen met jouw opslagbox is gearriveerd worden jouw spullen zorgvuldig door ervaren verhuizers in je opslagruimte geladen. Na het inladen brengt de chauffeur jouw opslagruimte weer terug naar het zwaar beveiligde opslagcentrum en wordt deze onder toezien van tientallen 4K camera’s veilig voor jou opgeslagen.

 

https://oomenopslag.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke makelaarskosten komen er op je af bij het kopen van een huis?

Handige Tips voor het Ontstoppen van een Riool

Moet jouw dakbedekking vervangen worden?