Losser Digitaal
Image default
Wonen

Nieuw huis, pas gerenoveerd?

Na een verhuizing of grote renovatie van je huis is het altijd spannend om erin te gaan wonen en je nieuwe huis te bewonderen. Het is daarom ook vaak een uitdaging om alles zo goed mogelijk te behandelen zodat er geen beschadigingen tevoorschijn komen of iets kapot gaat. Vaak wordt de aandacht vooral gehecht aan de meubels die niet beschadigd mogen worden terwijl er in het huis nog iets zit dat makkelijk te beschadigen is.. namelijk jouw vloer.

Vloer beschermen

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat als je een nieuw huis hebt of een nieuwe vloer hebt laten aanleggen dat je deze ook goed wilt onderhouden. De meeste mensen hebben het niet graag dat er een zichtbare kras of deuk in de vloer zit, dit heeft natuurlijk een niet zo mooie uitstraling. Maar gelukkig dat er een oplossing voor is om je vloer goed te beschermen tegen krassen of deuken.

De meeste krassen op de vloer komen door de stoelen, vaak gebeurt het dat je onbewust de stoelen over de vloer schuift waardoor je dus krassen verkrijgt, dit hangt vaak ook van stoelkwaliteit en van je vloer af. Om je vloer te beschermen van je stoelen kun je aan je stoelpoten een stuhlkappe zetten. Een stuhlkappe zorgt ervoor dat het verschuiven van de stoel makkelijker is en doordat de bodem van de stoelpoot zachter is dankzij de stuhlkappe voorkom je onaangename krassen op je vloer.

Een stuhlkappe kun je overal verkrijgen, het is mogelijk om ze in verschillende maten en kleuren te kopen zodat ze matchen met je stoel.

Laatste tip

Nu ben je eindelijk compleet met je verhuis of renovatie en kun je met een gerust hart wonen in je huis. Let wel op, na een lange tijd gebruik te maken van de stuhlkappe is het nodig om deze te vervangen. Dit omdat de stuhlkappe na een lange tijd kan verslijten en niet meer voor een optimaal resultaat kan opleveren.

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

Zo houd je je stoelen mooi

Plaatsing zonnepanelen

Ken jij alle voordelen van visgraat vloeren al?