Losser Digitaal
Image default
Wonen

Last van vliegen? Kies voor vliegengordijnen

Het is volop zomer en door de relatief zwakke winter zijn er deze zomer extreem veel vliegen en muggen. Je merkt het direct als je de deur van je woning heel even open zet. Vliegen komen in grote getalen je huis binnen. Ze maken je ramen vies, ze zitten op je eten en bovenal kunnen ze je flink irriteren als je even lekker rustig op de bank je favoriete Netflix serie aan het kijken bent. Hoogste tijd dus om je deuren van vliegengordijnen te voorzien! Maar welke is geschikt en waar kun je vliegengordijnen kopen?

 

 

Vliegengordijnen koop je bij Vliegengordijnkopen.nl

Voor een goed vliegengordijn ga je naar Vliegengordijnenkopen.nl! Je kunt dit bedrijf bezoeken in Zutphen, maar je kunt ook online een bestelling plaatsen. Fijn is het feit dat je je bestelling de volgende dag al in huis hebt en je dus meteen je deurgordijn op kunt hangen. Fijn is ook dat je op de website zoveel keuze in vliegengordijnen hebt. Zo kun je kiezen voor zo’n plushe kattenstaart, een groen, rood, roze of zwart kralengordijn in diverse maten en uitvoeringen, mooie bamboegordijnen van naturel bamboe, maar ook geschilderde exemplaren met afbeeldingen van tropische bladeren, de heilige Maria, en Bloesem print van Van Gogh. Je vindt er horren, handige magneethorren voor deuren en lamelhorren waar je prettig doorheen kunt lopen en nog veel meer! Qua maten is er ook heel veel keuze en heb je echt een afwijkende maat? Dan kun je altijd nog voor een vliegengordijn op maat kiezen! Wel wat prijziger, maar wel erg mooi!

 

Raamhor tegen muggen? Gebruik goedkoop muggengaas

Zoals we al schreven hebben we deze zomer niet alleen te kampen met vliegen. Maar wemelt het ook van de muggen. Om te voorkomen dat de muggen in je huis komen en je s’nachts uit je slaap houden kun je het beste al je ramen van raamhorren of muggengaas voorzien. Muggengaas is in dit geval het goedkoopste en de bevestiging is heel eenvoudig. Bij Vliegengordijnkopen.nl vind je naast muggengaas voor gewone ramen ook gaas voor dakramen. Een zogenaamde dakraamhor! Deze kost maar € 14,95 en heeft een speciale rits opening zodat je je dakraam gewoon open en dicht kunt doen zonder eerst de hele hor te moeten verwijderen. Een top product voor weinig geld!

 

Kattenluikje in je hordeur? Dat is mogelijk!

Heb je katten en zie je het niet zitten om elk half uur de hordeur voor hen te moeten openen omdat ze naar binnen of naar buiten willen? Kies dan voor een speciaal kattenluikje voor hordeuren. Dit luikje koop je voor € 14,95 op onze website en het kattenluik is heel makkelijk in vaste hordeuren te maken. Je zult zien dat je hier veel profijt van hebt en dat katten ook niet plots in je hor gaan klimmen met alle gevolgen van dien. Voor een totaalaanbod in vliegengordijnen, draadjesgordijnen, raamhorren en insectenwering raden wij je aan om deze website eens te bezoeken! Ze hebben dus ook een showroom waar je alle producten voor je aankoop eerst even rustig kunt bekijken. Het adres en de openingstijden vind je op hun site. Klik op onderstaande link om direct hun site te bezoeken:

 

Vliegengordijnen bekijken? Klik hier: vliegengordijnen

Gerelateerde artikelen

Nieuwe manier van opslaan

EA-Kunststoftechniek kozijnen

Wat is een rentmeester?