Losser Digitaal
Image default
Wonen

Last van krassen op je vloer?

Krassen op je vloer hebben is nooit fijn, het oogt lelijk en als je al veel hebt betaald voor de vloer is het een zonde dat er lelijke krassen opzitten. De krassen op de vloer worden vooral ontstaan door stoelen en meubels, wanneer je deze schuift over je vloer kunnen er meteen krassen te zien zijn. De meeste meubels zijn vanonder ruw waardoor het makkelijk krassen kan nalaten, vooral als je al een kwetsbare vloer hebt, is deze risico al veel groter.

Kleine kinderen

Vooral als je kleine kinderen hebt, is het handig om gebruik te maken van stoeldoppen. Het is voor kinderen veel te zwaar om een stoel op te tillen en verschuiven waardoor ze de stoel over de vloer heen schuiven. Het schuiven rechtstreeks over de vloer zorgt voor de meerderheid van de krassen en in de meeste gevallen gaat dit dus ook niet weg.

Stoeldoppen

Een goede en meest gebruikte oplossing tegen krassen op je vloer door stoelen is om stoeldoppen te gebruiken. Stoeldoppen plaats je onderaan de poot van de stoel waardoor het zorgt voor een veel zachtere bodem. Je kan zelfs stoeldoppen plaatsen aan je tuinstoelen, de meeste mensen hebben in de tuin ook een speciale vloer waarvan ze het liefst willen dat er geen krassen op komen. Stoeldoppen kun je in de meeste winkels en online verkrijgen voor een goed prijsje. Stoeldoppen bestaan ook in verschillende vormen, maten en kleuren waardoor het zeker bij je stoel past zonder te veel op te vallen.

Scratch no more

Het doel van stoeldoppen is natuurlijk ‘scratch no more’, iedereen die een stoeldop aanschaft of een bescherming voor de vloer aanschaft heeft als motto ‘scratch no more’. Wat voor soort vloerbescherming je nodig hebt om je motto scratch no more te bereiken hangt natuurlijk af van het meubelstuk waarvoor je het wilt aankopen. Een vloerbescherming is niet zo duur en kun je overal vinden, voor de beste kwaliteit heb je ook verschillende stoeldop webshops waar je terecht kan voor de beste vloerbeschermingsartikelen.

https://stoeldopshop.nl/scratch-no-more/

Gerelateerde artikelen

Het fundament van je interieur: hoe je de juiste vloer kiest voor een stijlvolle ruimte

Woning laten taxeren Amersfoort

Houten vloer Almere