Losser Digitaal
Image default
Wonen

Kruimels zuigen met stijl

Kruimels zuigen met stijl doe je met een kruimeldief van Dyson. Het merk Dyson heeft zichzelf natuurlijk al goed op de kaart gezet als voorloper op het gebied van stofzuigers. Innovatie, technologie en design zijn de kernwoorden die bij Dyson horen. Zo ook voor een Dyson handstofzuiger. Daarnaast zijn Dyson stofzuigers flexibel. Je zet er stukken op of gebruikt de Dyson handstofzuiger. Het is maar net welke stofzuiger je koopt. Een kruimeldief van Dyson is dus een onderdeel van de Dyson.

Met of zonder steel

Een kruimeldief van Dyson kan een handstofzuiger zijn. Meestal klik je dan de kruimelzuiger los van de stofzuiger, welke Dyson je dan ook in huis gehaald hebt. Er zijn ook Dyson kruimeldief stofzuigers die je met een steel kunt gebruiken. De zuigmond is dan vergelijkbaar met een kruimeldief, maar je hoeft niet te bukken om bij de kruimels op de grond te komen. Flexibiliteit heb je dus sowieso met een Dyson stofzuiger. Zo ook met de Dyson handstofzuiger. Je kiest zelf of je deze met of zonder steel wil.

Alle kruimels zichtbaar

Eén van de innovatieve opzetstukken van Dyson die je kan helpen alle kruimels goed op te zuigen is de kierenzuiger met verlichting. Ook in donkere hoekjes worden dan de kruimels zichtbaar. Zoals onder kasten of lage banken, maar ook achter je bank of bed kunnen veel kruimels liggen die je misschien niet zo snel ziet. Wel met het verlichte opzetstuk. Ideaal om echt alle kruimels in stijl op te zuigen.

Gerelateerde artikelen

Met een frisse blik zal de interieurstylist in Uden inrichten

Red je bank: Hoe maak je een microvezel bank schoon?

De mogelijkheden van een Cinewall