Losser Digitaal
Image default
Wonen

Heb je een nieuwe woning gekocht?

Heb je pas een nieuwe woning gekocht bij de makelaar in Hoogeveen? Gefeliciteerd met deze grote stap. De makelaar uit Hoogeveen heeft je vast in alle stappen van het aankoopproces begeleidt. En dan heb je nu een nieuw huis. En dan? Verhuizen en inrichten natuurlijk. Maar weet je niet precies hoe je hem moet inrichten? Kies dan voor een interieurstylist die interieuradvies geeft.

Interieuradvies

Zo werkt de makelaar uit Hoogeveen samen met een interieurstylist uit de omgeving. De makelaar uit Hoogeveen raadt deze styliste aan als de koper op zoek is naar interieuradvies. De stylist geeft interieuradvies op maat. Ze geeft advies, maakt een ontwerp, het ontwerp en stylen de woning of bedrijfsruimte helemaal af met veel liefde en passie voor het vak. Tijdens een interieurontwerp verwerkt de interieurstylist de wensen, bestaande meubels en creëerden we een nieuwe sfeer. Daarnaast kijkt ze naar de indeling, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Zo creëert de interieurstylist een verassend totaalplaatje waardoor je weer woning of bedrijfspand gelijk een gezellige en sfeervolle ruimte is geworden.

 

Samenwerking

 De makelaar uit Hoogeveen en de interieurstylist werken al een aantal jaren samen. Ze hebben elkaar leren kennen toen de interieurstylist haar huis wilde verkopen. De makelaar uit Hoogeveen regelde haar verkoop van het huis en dat verliep erg prettig. Omdat ze beiden in de vastgoedwereld werken en hun klantenkring wilde uitbreiden ging de makelaar uit Hoogeveen een samenwerking aan. Zo delen ze elkaars netwerk en is er steeds een groei van klanten. De samenwerking tussen de makelaar uit Hoogeveen en de interieurstylist verloopt prettig en ze hopen nog jaren zo door te kunnen gaan.Gerelateerde artikelen

Tijd om te verbouwen? Volg deze klustips!

Nieuw bij het kopen van tweedehands meubilair? Voordelen van tweedehands meubilair

Huisnummer kopen – een paar handige tips