Losser Digitaal
Image default
Wonen

Fossiele brandstoffen; niet meer van deze tijd…

Fossiele brandstoffen; niet meer van deze tijd…

Gebruik maken van duurzame-, groene- of hernieuwbare energie is de nieuwe norm, vooral omdat er onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden.

Zo zorgen we ervoor dat het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet zullen worden benadeeld.

Opwarming van de aarde tegen gaan door te zorgen voor een lagere CO2-uitstoot is steeds belangrijker geworden, onder meer door de elektriciteitsproductie.

Onder hernieuwbare energie verstaan we onder andere: biomassa, waterkracht, windenergie, zonne-energie en aardwarmte. Dit zijn ontuitputtelijke energiebronnen.

Gevolg is, dat iedereen straks moet overstappen van gas naar elektrisch verwarmen. En dat is helemaal niet zo ingewikkeld als je denkt zeggen ze bij elektrischeboiler.eu. Zij verkopen al jaren elektrische boilers, elektrische cv’s en allerlei aanverwante elektrisch aangedreven apperatuur.

Voordeel is dat elektrische boilers goedkoper en veel veiliger zijn dan gas gestookte ketels omdat er geen verbranding plaats vindt waardoor er dus ook geen gevaar op koolmonoxide vergiftiging is.
Elektrische boilers zijn te koop in vele soorten en maten, voor iedereen is er wel een passende oplossing.

Bij elektrischeboiler.eu vonden wij een ruime keuze aan elektrische ketels. Laten we er even eentje uitpikken;

 

De Ariston Velis elektrische boilers.

Ariston Thermo Group. Opgericht in 1930 door Aristide Merloni in Italië is een grote producent van elektrische ketels en hebben fabrieken in oost Europa en Azië.

Boilers met een mooi clean uiterlijk waardoor de boiler gewoon in het zicht zou kunnen hangen. 
De elektrische boilers van Ariston hebben een diepte van maar 27,5 cm waardoor de kleinere modellen in een keukenkastje passen. 
Ze zijn horizontaal of verticaal te monteren en hebben energielabel B.

De boilers van Ariston zijn voorzien van een ECO stand en de boiler houdt een week lang het waterverbruik bij, waarna de boiler zichzelf op ECO stand zet.

Hierdoor is een aanzienlijke energiebesparing mogelijk wat kan oplopen tot wel 60%.

 

 

2 interne ketels zorgen voor minder warmte verlies en er is minder menging van koud water, op die manier hoeft er minder opgewarmd te worden. 
Het opgenomen vermogen van de boiler is slechts 1500 Watt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld de stacaravan.

 

Deze, maar zeker ook andere elektrische ketels, elektrische cvś en aanverwante elektrische apperatuur kan je terecht op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Gerelateerde artikelen

Je tapijt weer helemaal als nieuw!

Tijd voor een nieuwe bank?

Hoe verkoop je je huis met een Makelaar Nijker?