Losser Digitaal
Image default
Wonen

Elektrische boilers worden steeds beter dankzij jarenlange ervaring.

Elektrische boilers worden steeds beter dankzij jarenlange ervaring.

Elektrische boilers zijn niet nieuw op de markt.

Maar de fabrikanten van elektrische boilers blijven zich natuurlijk ontwikkelen waardoor er steeds betere en zuiniger modellen op de markt zijn.

Er zijn inmiddels zelflerende elektrische boilers, ECO boilers, boilers met een extra dikke issolatiewand en de ontwerpen worden steeds mooier om te zien. 

Een grote speler op de markt is bijvoorbeeld Wesen Termos Electricos.

Het merk Wesen is ontstaan doordat een aantal technisch specialisten van een vergelijkbare fabriek vonden dat het produkt technisch wel wat beter gemaakt zou moeten kunnen worden. En dat is zeer goed gelukt.

Zij ontwikkelden onder meer de Wesen ECO Flat. Deze elektrische boiler heeft het hoogst haalbare energie label op dit moment.
Label A/B. De boilers zijn plat uitgevoerd met een diepte van slechts 25 centimeter, een dubbele cilindrische tank, een met titanium versterkte binnenketel en een zelflerende ECO controller. 

Door het gebruik van twee tanks is er een snellere opwarmtijd mogelijk zonder dat dit meer energie kost. Bovendien is er zo minder warmte verlies omdat de tanks kleiner zijn en is er minder menging met koud water.

 

De Wesen Inox Duplex 2205 is een andere elektrische boiler van dit merk. Doordat er gebruik gemaakt is van hoogwaardig offshore kwaliteit RVS is er zo goed als geen onderhoud nodig aan de boiler.

 

 

 

 

De boilers zijn zeer scherp gesprijst en kan je de volgende dag al in huis hebben. Ze worden geleverd compleet met muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

De boilers van Wesen zijn horizontaal of verticaal te plaatsen en zijn geschikt voor gebruik van douche, bad en de wastafel water. 

Voor alle verdere informatie kan je even gaan kijken op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Gerelateerde artikelen

Nuttige tips voor je verhuis naar Alkmaar

Vloerluik op maat

Veilig verwarmen met de Elektrische Kachel, Wifi