Losser Digitaal
Image default
Wonen

Elektrische boilers van het merk Wesen worden gemaakt van offshore kwaliteit RVS.

Elektrische boilers van het merk Wesen worden gemaakt van offshore kwaliteit RVS.

Een elektrische boiler bestaat eigenlijk uit niets meer dan een geïsoleerd vat met een verwarmingselement en een thermostaat. Simpel.
Het verwarmingselement in een elektrische boiler werkt vanzelfsprekend op elektriciteit en warmt het water in het vat op. 
Met de thermostaat regel je de temperatuur.

Het voordeel van een elektrische boiler is dat deze overal geplaatst kan worden zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. Bovendien is er geen rook afvoer nodig. Veel veiliger want hierdoor is er geen kans meer op koolmonoxide vergiftiging.
 

Elektrische boilers zijn goedkoop in aanschaf.

Daar iedereen straks compleet van het gas af moet zijn is het nu tijd om over te stappen van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche, bad en kraanwater.

Neem het merk Wesen. Wesen termos electricos is ooit ontstaan door een groepje technisch specialisten die werkte bij een andere soorgelijke fabriek van elektrische boilers de mening deelden dat de boilers die op dat moment in produtie waren technisch gezien wel wat verbetert konden worden. En zo geschiedde. 

De Elektrische boilers van het merk Wesen zijn gemaakt van offshore kwaliteit RVS, dit maakt deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij. 

De boilers van Wesen zijn te koop op de website van elektrischeboiler.eu en vandaag besteld is morgen in huis! 

De elektrische boilers worden geleverd met muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en ze zijn te koop van 30 t/m 300 liter. 
Er zijn verschillende modellen; de ECO flat of de Inox serie.

 

 

De Wesen ECO Flat heeft het hoogst haalbare energie label op dit moment; label A/B, de boilers zijn platte modellen, hebben een dubbele tank en in iedere tank zit een verwarmingselement met een eigen anode. 
Dit resulteert in een supersnelle opwarmtijd en het water kan zijn warmte langer behouden doordat er minder menging is met het inkomende koude water.

De ECO Flat heeft een zelflerende ECO controller, deze controller houdt een vaste periode je huishoudgewoontes bij en warmt alleen op wanneer dit nodig is. Dit maakt de boiler zeer energiezuinig

 

Voor alle verdere informatie en andere merken elektrische boilers kijk dan eens op de website van elektrische boiler.eu

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Gerelateerde artikelen

Je huis herfstproof maken

Hoe u het juiste slottype kiest om uw huis te beveiligen

Elektrische boilers worden steeds beter dankzij jarenlange ervaring.