Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een overkapping dichtmaken met screens

Heerlijk buiten zitten onder de overkapping, maar dan toch weer die zon die net oogverblindend onder het dak doorschijnt. Wat doe je daar nou aan? Het antwoord is heel simpel, screens plaatsen! En screens is dan ook het onderwerp waarover wij het in dit blogbericht gaan hebben!

Het is namelijk zo, dast screen zonwering zeer breed inzetbaar is. En de kracht van screens wordt dan ook vaak onderschat er zijn namelijk veel meer mogelijkheden dan dat eigenlijk wordt gedacht. Een van die mogelijkheden is het inzetten van screens bij het dichtmaken van een overkapping.

Er zijn zelfs speciale screens voor op de markt om dit te doen en de prijzen zijn aantrekkelijk te noemen, samen met de voordelen die het met zich meebrengt.

Welke soorten screens zijn er?

Screen zonwering is er in allerlei soorten en maten. Van standaard screens tot zip screens tot wandscreens. Er zijn zeer veel mogelijkheden en de prijzen zijn over het algemeen erg aantrekkelijk en dan met name wanneer je besluit om je screen zonwering via het internet te bestellen.

Standaard screens: Geschikt voor plekken met minder en minder zware wind.

Zip screens: Geschikt voor plekken met meer en zwaardere wind.

Wandscreens: Geschikt voor bijvoorbeeld een terrasoverkapping

Wat zijn de prijzen van screens

De prijzen van screens varieeren online vanaf ongeveer €100 tot enkele duizenden euro’s. Dit komt doordat er zeer veel verschillende soorten zijn en ook doordat er gekozen kan worden uit tal van opties die ook weer zorgen voor andere prijzen.

Een feit is dat je online je screens in vrijwel alle gevallen goedkoper kunt kopen en dit is dan ook weer de reden waarom Nederland tegenwoordig vooral kiest voor het screen aanbod online. Bij de meeste winkels, wordt screen zonwering ook verkocht met prijzen die gebaseerd zijn op basis van zelf monteren. Door zelf je screens te monteren, verlaag je de aanschafprijzen aanzienlijk!

Waar koop je nieuwe screens?

Er zijn verschillende winkels te vinden, zowel online als offline. Kies je voor screens inclusief montage, dan is het verstandig om bij een lokaal zonweringbedrijf langs te gaan, maar heb je toch liever een lagere prijs en vind je het niet erg om de montage zelf te doen, dan is het voordeliger om screens online te kopen!

Online screen zonwering kopen, kan onder andere bij winkels als zonweringbestellen!

Waarom een wandscreen:

  • Filtert zonlicht onder je overkapping
  • Houdt wind tegen
  • Is sterk
  • Zorgt ervoor dat het onder een veranda minder warm wordt dan bij glaswanden

Gerelateerde artikelen

Verduurzamen door slimme functies op nieuwe elektrische boilers.

Verhuizen naar het groen?

Nuttige tips voor je verhuis naar Alkmaar