Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een gezellige groene werkplek met de kunststof Junglewand

Maak een gezellige werkplek met een groene muur

Met de Jungle Wandmat kunsthaag is het eenvoudig om je eigen gezellige werkplek te realiseren. Omdat thuiswerken momenteel de norm is, is het wel belangrijk om het jezelf zo gezellig mogelijk te maken zodat thuiswerken in een groene omgeving leuker wordt.

Je kunt dit zeer eenvoudig zelf doen want de jungle wandmat is eenvoudig op te hangen en naar elk gewenst formaat te maken. Er is direct een positief gevoel mee te behalen want het resultaat mag er zijn. Heerlijk toch iets meer groen op kantoor?

De matten zijn eveneens ideaal op de werkvloer op kantoor als devider, eenvoudig ophangen aan de doorzichtige wanden.

Groen ontstresst en ontspant

Wist u dat..het bewezen is dat groen ontspant, geeft minder stress en heeft een positief effect op het brein? Hier hoeft niet veel groen aan te pas te komen want een beetje helpt zeker al bij ontspanning. Met het toevoegen van een wandmat haal je ook nog eense en eyecatcher naar binnen, wordt het een gezellige en ontspannende werkplek.

Kortom

  • Ontspanning
  • Minder stress
  • Gezellige werkplek
  • Snel ophangen
  • Gaat lang mee
  • Keuze uit meerdere matten
  • Te gebruiken als devider
  • Geeft een positieve vibe
  • Naar elk gewenst formaat te maken

Doe dus meer met groen op kantoor, ideaal voor thuiswerkers in deze periode voor meer ontspanning, zo verminderd het gemis van collega’s misschien ook een beetje. En de matten zijn weer makkelijk elders te gebruiken mocht je er een beetje op uitgekeken zijn.

Het werkt eveneens geluiddempend, dus het zorgt gelijk voor een betere akoestiek, vervelende bijgeluiden worden weggehaald. Mocht de mat stoffig zijn dat is dit eenvoudig weg te halen door er voorzichtig met een stofdoekje of swiffer overheen te gaan. Afspoelen kan eventueel ook gedaan worden.

Als jij nu een jungle gevoel wilt creeeren op je eigen werkplek of thuiswerkplek dan bent u uitgenodigd om ze te bezichtigen en te bestellen in onze webshop bij www.kunsthaag.eu.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/

Gerelateerde artikelen

Het gebruik van kleurmaskers

Is een lichtkoepel kopen verstandig?

Waarom CV ketel onderhoud belangrijk is