Losser Digitaal
Image default
Wonen

Droomhuis in Spanje met Spaanse hypotheek

Spaanse Hypotheek

U zoekt een droomhuis in Spanje? Daar dromen heel veel mensen van en dit kan alleen maar werkelijkheid worden. In de regio Costa de Azahar zijn woningen nog betaalbaar en is het leven vrij goedkoop. Belastingen zijn overigens ook lager. 

Of u nu een B&B zoekt of een appartement, bungalow of villa met zwembad, het is allemaal mogelijk. Voor langere tijd verblijven of als vakantie adres is het mogelijk uw eigen woning te financieren met een Spaanse Hypotheek mocht u niet beschikken over het volledige eigen vermogen.

Spaanse Hypotheek

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en dat is begrijpelijk. Want in Spanje is gaat een huis kopen net weer wat anders dan in Nederland. Zo is er een NIE nummer nodig, en openen van een bankrekening.

Het bedrag wat u maximaal kunt laten finacieren is 70% van de taxatiewaarde of aankoopwaarde. Minimaal een eigen vermogen van 30% zult u moeten inleggen.

Op de website van MooiCastellon staat een rekentool waarbij het zelf te berekenen is en daarna is de onderstaande informatie te bekijken

 

  • De te verwachten maandlasten
  • Bijkomende verplichte kosten
  • Looptijd en Rente van de hypotheek
  • Eigen middelen die nodig zijn

 

Costa de Azahar 

De Costa de Azahar wordt steeds meer ontdekt door Nederlanders, mede omdat Valencia steeds populairder wordt. Andere plaatsen zoals Sagunto en Castellon worden ook steeds vaker gezien in de media. Steeds meer Nederlanders rijden hier langs met de camper of caravan en staan een of meerdere nachten op een camping of een camperplaats waar 24 uur gebruik van gemaakt mag worden. 

Bovendien is hier veel te ontdekken, deze regio heeft een prachtig binnenland met mooie natuurgebieden, pittoreske dorpjes en zeer voordelige prijzen. Het is nog een 

Microklimaat

Het heerlijke microklimaat werkt hier enorm mee met meer dan 300 dagen zon en heerlijk wakker worden als de zon schijnt en koffie op het terras drinken, dat is toch heerlijk? In de winter kan je zelfs nog heerlijk buiten in het zonnetje zitten en in de zomer zorgt een koele zeebries dat het niet bloedheet wordt. 

MooiCastellon wil graag met u meedenken, op onze website staan het aanbod waar u misschien naar op zoek bent.

Bereken uw Spaanse hypotheek en laat uw droom werkelijkheid worden, dat hoeft echt niet lang te duren. 

Bereken uw hypotheek op de website van www.mooicastellon.nl

https://www.mooicastellon.nl/een-huis-kopen-met-spaanse-hypotheek/

Gerelateerde artikelen

Hoe los je elektra problemen op?

De mooiste rolgordijnen op maat

Een gezellige groene werkplek met de kunststof Junglewand