Losser Digitaal
Image default
Wonen

Dit moet je weten over een vijvernet

Takken, bladeren, vuil: je wilt dit het liefst niet in je vijver hebben. Helaas kun je dit niet altijd tegenhouden. Bescherm je vijver met een speciaal vijvernet, zodat alles uit het water wordt gehouden. Een ander voordeel aan een vijvernet is dat dit bescherming biedt tegen andere dieren, zodat jouw vissen veilig zijn. Een vijvernet is dus zeer handig voor verschillende doeleindes, wil jij weten waarom een vijvernet van belang is? Lees deze blog dan eens door! Wij gaan hier namelijk meer over vertellen.

Waarom een schone vijver verstandig is
Het is belangrijk dat je jouw vijver beschermd. Eventueel bladeren zorgen voor algengroei, want er kunnen verkeerde stoffen in het water terecht komen. Dit is niet goed voor de gezondheid van de vissen. Met een vijvernet komen er dus geen bladeren in het water en wordt het water niet ongezond. Kortom: het is voor iedereen die een vijver heeft een aanrader om een vijvernet aan te schaffen. Op deze manier scheelt het jou weer veel schoonmaaktijd, en blijft de vijver heerlijk schoon!

deze verschillende vijvernetten zijn er
Er bestaan twee verschillende soorten vijvernetten: dropvormige maas en vierkante maas. De vierkante maas is gemakkelijker te spannen en het beschikt over een randtrouw. Bij een dropvormige maas is dit niet het geval. Bij Nettenshop kun je terecht voor een in de uitvoering waar jij naar op zoek bent. Hier kun je dus verder kijken als je op zoek bent naar een vijvernet.

Meer informatie nodig?
Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op de website van Nettenshop, deze partij heeft een ruim assortiment aan netten. Daarnaast geven de experts ook nog eens telefonisch advies. Na het lezen van dit blog kan je altijd nog even contact opnemen met de klantenservice voor overige vragen. Zij kunnen je advies geven over alle netten. Heb je nog ergens anders een net voor nodig? Bekijk dan even het overige assortiment. Je vindt hier onder andere zwembadzeilen, afdekzeilen en sportnetten.

 

https://www.nettenshop.nl/

Gerelateerde artikelen

5 tips die handig zijn voor het oefenen van je auto theorie

Keuken inspiratie: hoe creƫer je de perfecte ruimte om te koken en te entertainen

Bescherm je scooter tegen diefstal: Ontdek de juiste scooter sloten!