Losser Digitaal
Image default
Wonen

De populairste raambekleding

Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten raamkleding. Voor ieders wensen is er wel een soort raambekleding. Heb je nieuwe raambekleding nodig in je huis? Of wil je meer weten over raambekleding? Lees hier meer over in deze blog.

Duo rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg populair vanwege de sfeer en functionaliteit. De stof van een duo rolgordijn bestaat uit transparante en dichte banen. Het voordeel van duo rolgordijnen is dat je er een open kan zetten en de ander dicht kunt laten, zodat je zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. Het is dus erg praktisch en ziet er ook nog modern uit.

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kun je een warme en romantische sfeer creëren. Deze gordijnen bestaan voor een groot deel uit stof, waardoor geluid geabsorbeerd wordt. Ze kunnen transparant, lichtdoorlatend en verduisterend geleverd worden. Je kunt ze ook strak opvouwen.

Inbetween gordijnen

De stof van inbetween gordijnen is dik genoeg om inkijk van buiten te voorkomen, maar ze zijn wel dun genoeg om veel zonlicht door te laten. Deze gordijnen zijn perfect als je mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken. Deze gordijnen kun je combineren met een overgordijn.

Isolerende plisségordijnen

Deze gordijnen passen bij elk raam. Plisségordijnen kunnen geleverd worden in één of twee stoffen. Als je een dubbelstof koopt heeft het een geluiddempende en energiebesparende werking.  Je kunt deze gordijn van boven openmaken. Deze optie zorgt ervoor dat je genoeg licht naar binnen kan laten maar tegelijkertijd ook de spanning kan behouden. Ook deze kun je krijgen, transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoftranparanties. Het voordeel van deze gordijnen is dat ze trendy en je kunt ze toepassen op iedere woonstijl. Duette shades bestaat ook uit plisserend materiaal en kun je ook met plisségordijnen vergelijken. Het verschil tussen beide is dat Duette shades een honingraatstructuur van twee lagen stof die samen zorgen voor een isolerende luchtlaag.

Houten en aluminium jaloezieën

Jaloezieën passen perfect bij een modern interieur. Je kunt zelf heel gemakkelijk je lichtinval bepalen op verschillende momenten van de dag. Met houten jaloezieën breng je warmte in je huis. De prijzen van hout liggen wel wat hoger dan aluminium. Vandaar dan aluminium jaloezieën wat hoger qua prijs liggen

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen bestaan uit grote lappen stof die aan een horizontale roede worden bevestigd. Je hebt ze in verschillende kleuren, patronen, maten en diktes. Deze gordijnen hebben een isolerende functie en zijn mooi te combineren met andere gordijnen en raamdecoratie

Gordijnen met een waveplooi

Deze gordijnen zorgen voor een stijlvolle en moderne look. Wavegordijnen kunnen mooi combineert worden met jaloezieën. Ze zorgen voor een rustige uitstraling. Een waveplooi is mogelijke bij bepaalde soorten stoffen

 

https://www.losser-digitaal.nl

Gerelateerde artikelen

Zo wordt een schuurwoning gebouwd

Last van hitte in huis? Kies voor zonwerend raamfolie

Een houten tuindeur op maat bestellen