Losser Digitaal
Image default
Wonen

De mooie momenten van de winter

Mensen die een serre hebben met een glazen schuifwand weten hoe rustgevend het kan zijn om in de winter met een warme kop thee te genieten van de vallende sneeuw. De winter zit vol met magische momenten die het koude weer compleet doen vergeten. De kunst zit hem in het herkennen van deze magische momenten zodat je er optimaal van kan genieten. Soms zit dat fijne in de kleinste hoeken en in deze blog merken we een paar van die momenten op.

De vallende sneeuw op een koele winteravond

Zoals we hierboven al beschreven kan het hebben van een serre met een glazen schuifwand magisch zijn. Stel je voor dat je in de serre zit met een warme heater er bij. Je schenkt jezelf een warme kop thee of chocomel in en gaat simpelweg naar de vallende sneeuw kijken in die kille winternacht. Geen geluiden, alleen magische sneeuw. Het zijn dit soort momenten dat je daadwerkelijk tot rust komt, als dat geen magie is dan weten wij het ook niet meer.

Op wintersport gaan

Dit is een mooi moment voor de sportievere mensen onder ons. Er zijn vrij weinig gevoelen zo fijn als in de winter boven op de berg in de Alpen staan en simpelweg een moment nemen om alles in te nemen. Als je boven op Mont Blanc staat kan het adembenemend zijn hoe mooi het is boven de wolken. Ondanks dat het winter is straalt de zon want je zit boven de wolken. Dit moet iedereen een keer ervaren hebben.

Kerstmis

Voor degene die kerstmis vieren is dit een magische tijd. Het zijn de kleine dingen zoals met zijn alle ’s ochtends op staan om een foute trui aan te trekken en heerlijk simpel te ontbijten. De verwarming of kachel gaat aan en je geniet van de simpelste dingen of de geur van de boom. Koester deze momenten.

https://degoedkoopsteveranda.nl/glazen-schuifwand-noord-brabant/

Gerelateerde artikelen

Opbouwspots voor de Perfecte Veranda-Ambiance

Wandtegels

Zo kunt u met zonnepanelen flink besparen op uw gasverbruik