Losser Digitaal
Image default
Wonen

De fauteuil wordt steeds populairder in 2022

Als stoelenliefhebber, stoelentrendwatcher of stoelendesigner ben je vast wel benieuwd naar wat er allemaal in stoelsland gebeurt. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten stoeltjes en iedere dag komen er weer nieuwe stoeltjes bij! Welke trends worden nu het meest gebruikt? En welke stoeltjes zien we volgens jou over vijf jaar terugkomen? Hier leggen wij uit wat onze verwachting is.

Fauteuils worden ieder jaar populairder

Steeds meer mensen kiezen voor een fauteuil in de woon of eetkamer. Deze stoelen hebben een royale en comfortabele zit. Tegelijkertijd zijn ze ook heel stijlvol, waardoor je er prima mee voor de dag kunt komen. Ook in 2022 blijft deze trend groeien: we verwachten dat stoelen in deze categorie nog populairder worden.

Welke soorten fauteuils zijn er allemaal?

Er zijn een hoop verschillende fauteuils. Vooral stoelen in een designvariant komen op dit moment het meest voor. Denk aan stoelen met extra veren of stoeltjes die erg strak en modern zijn. Maar ook de traditionele fauteuil is niet weg te denken: leunstoel, bijzettafels en andere accessoires maken hierbij de perfecte match! Bij een webshop als Zitgerei vind je oneindig veel mooie stoelen. 

 

Omdat er dan verschillende soorten stoeltjes zoveel mogelijkheden geven om jouw interieur compleet meubileert, blijft deze trend volgens ons nog lang bestaan.

Hoe kun je een fauteuil combineren met andere meubels

Het leuke van fauteuils is dat je ze eindeloos kunt combineren. Je kunt ze namelijk prima inzetten om een stoer of juist een chique uiterlijk aan je interieur te geven. Zoek bijvoorbeeld naar stoere fauteuils als je van industrieel houdt, of ga voor luxe en kies voor leren exemplaren.

Ook qua kleuren zijn er genoeg mogelijkheden: denk aan donkerbruin, grijs of zwart. Combineer deze met andere meubels in dezelfde kleur om het geheel rustiger te maken, of gebruik stoelen in verschillende kleuren om de ruimte op te fleuren. Deze trend wordt niet meer weggezet: stoelleuningen en andere accessoires zijn hierbij ook perfecte additionele toevoeging!

Stap vandaag nog over van een bank naar een stoel, dan ben je als interieurontwerper of -liefhebber welkom! Eigenlijk is het zo dat stoeltjes steeds populairder worden ten opzichte van bijvoorbeeld fauteuils. Omdat er steeds meer stoelen op de markt komen, is het niet lastig om jouw stoeltje te vinden.

Ga voor een stoel die bij jouw stijl past, en je kunt het niet meer verkeerd doen!

Blauw, rood of zwart, welke kleur je ook kiest, met een fauteuil is je woonkamer compleet. Het maakt iedere kamer helemaal af.

Gerelateerde artikelen

Schilderij kopen? 3 redenen waarom je dat moet doen!

De kosten geluidsisolatie, de moeite waard of niet?

Dé zonnepanelen specialist in losser