Losser Digitaal
Image default
Wonen

Dakrenovatie

Heeft u een woning of bedrijfspand dat alweer wat ouder is geworden? Overweeg dan een dakrenovatie uit te laten voeren. Een dakrenovatie vergt weliswaar een stevige investering, maar daar krijgt u bijzonder veel voor terug.

Hou het droog

Oudere daken kunnen gebreken gaan vertonen. Afhankelijk van de dakbedekking is de verwachtte levensduur tussen de 20 jaar (PVC-dak of bitumen) tot 80 jaar (dakpannen). Hoe ouder het dak, hoe groter de kans op gebreken en lekkages. Het voorkomen van lekkages is natuurlijk een belangrijke reden om tot dakrenovatie over te gaan.

Prettiger binnenklimaat

Wanneer dakrenovatie wordt uitgevoerd ligt het voor de hand ook de isolatie van het dak een stevige upgrade te geven. Daardoor tocht het minder en blijft warmte beter behouden. Dit maakt het binnen een stuk behaaglijker, terwijl ook de gasrekening te behappen blijft.

Ook fijn: als u de dakrenovatie aangrijpt om ook beter te isoleren kunt u in aanmerking komen voor subsidie. Daar vertellen we u graag alles over.

Verduurzaming

U kunt nog meer stappen maken door de dakrenovatie aan te grijpen om verdere verduurzaming te realiseren. Heeft u wel eens nagedacht over warmtecollectoren of zonnepanelen? Deze investeringen worden steeds aantrekkelijker, zeker met de vele subsidiemogelijkheden.

Meer licht en ruimte

Veel klanten grijpen de dakrenovatie aan om hun dak te voorzien van grotere dakramen, lichtkoepels of een dakkapel. Zo wordt een donkere rommelzolder een aantrekkelijke extra kamer, bijvoorbeeld een thuiswerkplek of speelkamer voor de kinderen.

Waardeverhoging

De voordelen van dakrenovatie maken uw woning of bedrijfspand een stuk aantrekkelijker. Daardoor vertalen zich ook in en hogere waarde van uw woning of bedrijfspand. Zo betaalt uw investering zich ook bij verkoop van het pand terug.

Betrouwbare partner

Laat uw dakrenovatie uitvoeren door een betrouwbare partner met verstand van zaken. Roofing Service Nederland is al ruim een halve eeuw de expert op het gebied van alle soorten dakbedekking. Of u nu een rieten dak heeft op een van de Waddeneilanden, of een pannendak in Zuid-Limburg, Roofing Service Nederland staat voor u klaar.

Maak een afspraak voor een dakinspectie. Dan maken we een onderhoudsplan en kijken we meteen of en welke voordelen u kunt plukken van een professionele dakrenovatie.

Gerelateerde artikelen

De kracht van feng shui: een harmonieus en gebalanceerd leven

De Interieur-Hoek: Jouw bron van interieurinspiratie en advies

Waar let je op bij het kiezen van een makelaar