Losser Digitaal
Image default
Wonen

Binnendeuren aanschaffen? Dat doe je in 3 stappen

De sfeer in je woning wordt grotendeels bepaalt door de keuzes die je maakt op het gebied van interieur. Niet alleen de wanden, de vloer en de meubels, maar ook de binnendeuren (portes intérieures) spelen hier een rol in. Om jouw woning een extra mooie uitstraling te geven, is het belangrijk om stijlvolle binnendeuren te kiezen. Hoe zorg je dat je de beste keuze maakt? Hier lees je hoe je in 3 stappen een binnendeur aanschaft.

 

Stap 1: Bepaal je interieurstijl

Het is eerst belangrijk om te weten wat je mooi vindt, zodat je kunt ontdekken in welke hoek je moet gaan zoeken. Een modern interieur en een landelijk interieur verschillen flink van elkaar, en ook het type binnendeur zal bij beide stijlen anders zijn. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tijdloze deur zonder al te veel poespas. Of wil je juist een opvallende en robuuste deur met een grove deurklink? Bepaal je interieurstijl om je keuze makkelijker te maken.

Stap 2: Ontdek het type deur

Je kunt kiezen voor zowel een draaideur als een schuifdeur. Een draaideur is de meest bekende optie, maar een schuifdeur kan de beste oplossing zijn wanneer je te maken hebt met beperkte ruimte. Ga je voor een draaideur? Bepaal dan of je een stompe deur of opdekdeur wilt. Een stompe deur is valt volledig in het kozijn terwijl een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt.

Stap 3: Zelf doen of laten plaatsen?

Bepaal tot slot of je de binnendeuren zelf wilt plaatsen of dit wilt laten doen door een professioneel bedrijf. Het is goed mogelijk om plaatsklare binnendeuren te plaatsen die je heel makkelijk zelf kunt monteren!

https://www.portesinterieures.be/

Gerelateerde artikelen

Stucloper: duurzame bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden

een Woning kopen in Hoogeveen

Thuiswerken