Losser Digitaal
Image default
Wonen

3 manieren om jouw huis beter te isoleren

De hele wereld is bezig met verduurzaaming. Elektrische auto’s en zonnepanelen op elk dak is de toekomst. De Nederlandse overheid blijft in 2021 energiebesparende isolatiemaatregelen stimuleren in de vorm van subsidies. Isolatie zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft, waardoor er minder koolstofdioxide wordt uitgestoten. Lees in deze blog over 3 manieren hoe jij jouw huis beter kan isoleren, zodat jij een steentje kan bijdragen aan een betere wereld.

1. Aluminium Kozijnen voor duurzaamheid en isolatie

Aluminium kozijnen worden vandaag de dag steeds populairder. Erg logisch, want het heeft een super slank en modern design wat jouw woning een fantastische uitstraling geeft. Bovendien zijn de aluminium kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en is het een erg duurzaam product. Naast deze lange levensduur zijn ze ook 100% recyclebaar. Verder zijn deze top kozijnen niet alleen duurzaam maar ook heel sterk, waardoor dit product anti-inbraak is. Doordat aluminium kozijnen zeer stevig en duurzaam zijn houden ze de warmte in jouw huis. Ze hebben dus uitstekkende isolerende eigenschappen, waarvoor je bij de Nederlandse ook een subsidie voor kan aanvragen. Op het gebied van onderhoud hoef jij weinig naar om te kijken. Toch raden wij jou aan om jouw kozijnen vier keer per jaar schoon te maken met lauw water en een mild schoonmaakmiddel. 

2. Jouw aluminium deur is het isolerende visitekaartje! 

Aluminium deuren hebben net zoals aluminium kozijnen een fantastische uitstraling. Ze zijn vormvast en beschermen jouw huis tegen inbrekers. Er zijn verschillende soorten aluminium deuren:

  • Openslaande deuren

  • Dubbele deuren 

  • Draaikiepdeuren

Creëer jouw gewenste uitstraling door te kiezen uit een groot assortiment aan RAL-kleuren. Zwarte aluminium deuren zijn bijvoorbeeld erg gewild voor de moderne en industriële huisstijl. Een mooie deur is het visitekaartje van het huis. Verder is deze deur ook erg onderhoudsarm, af en toe een nat doekje met een mild schoonmaakmiddel doet wonderen. Door zijn isolerende eigenschappen heb jij geen last meer van die vervelende tocht en hou jij de warmte binnen. 

3.Dakisolatie voor binnen houdt jou lekker warm 

Door je dak van binnenuit te isoleren, blijft jouw dakbedekking onaangeroerd. Meestal worden minerale wollen of isolatieplaten gebruikt om het dak te isoleren. Hierdoor kan jij genieten van een warm huis, zonder dat het ten koste gaat van stroom-en gaskosten. De kosten van het isoleren van jouw dak hangt af van verschillende factoren:

  • De materiaalkeuze

  • De dikte van het isolatiemateriaal 

  • Het aantal te isoleren vierkante meters

  • Moeilijkheidsgraad van de klus

Voor dakisolatie kan jij ook een subsidie krijgen. Op die manier kan jij deze investering sneller terugverdienen.

Gerelateerde artikelen

Dé zonnepanelen specialist in losser

Red je bank: Hoe maak je een microvezel bank schoon?

Zorg met een glazenwasser in Ede voor glanzende ruiten