Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Zo kies je je droom bruidsjurk uit

Je huwelijksdag is een van de hoogtepunten in je leven. Je wil dan ook niks liever dan er mooi uit zien op die dag. Voor vrouwen is het een doel opzich om haar droomjurk te vinden. Maar hoe vind je die, als het aanbod immens is? Er zijn verschillende stappen die je kan volgen.

Kijk online

Natuurlijk kan je niet je volledige jurk en accessoires online vinden, maar je kan wel op onderzoek uitgaan welke modellen je aanspreken. Je hebt namelijk allerlei verschillende soorten modellen jurken, zoals een zeemeerminjurk, een a-lijn jurk of een prinsessen bruidsjurk. Natuurlijk moet je dragen waar je je goed bij voelt en wat je mooi vindt, maar er zijn wel jurken die mooi staan bij bepaalde lichaamsvormen. Daar kan je het online onderzoek mooi voor gebruiken. Als je een beeld hebt van wat je mooi vindt, kan je in de winkel gerichter op zoek gaan.

Neem de juiste mensen mee

Een trouwjurk kopen doe je natuurlijk niet alleen. Traditioneel gezien neem je daar je moeder, zus of een vriendin mee naartoe. In principe kan je met zoveel mensen gaan als je wil, maar teveel meningen is ook niet goed. Het meest verstandige is om een groepje van twee tot vier mensen mee te nemen die je vertrouwt en waarvan je zeker weet dat ze eerlijk zullen zijn. Zij kunnen je advies geven over wat wel mooi staat en wat minder mooi staat. 

Vraag advies

De medewerkers in een bruidsmodezaak hebben verstand van zaken en doen dit werk de hele dag door. Als je alsnog niet zo goed weet wat je wil, kunnen de medewerkers je van advies voorzien. Zij weten welke soort jurk bij jouw lichaam past en welke jouw sterke punten extra benadrukt. Wees dus niet bang om advies te vragen, ze doen het graag. Daar zijn ze voor. Zij weten ook goed welke jurken ze allemaal in het assortiment hebben zitten. Als je bijvoorbeeld weet dat je een strapless jurk wil, weten zij welke ze hebben. Als je weet dat je een prinsessenmodel wil, weten ze ook wat ze hebben en ze kunnen gericht voor jou op zoek gaan. 

 

Gerelateerde artikelen

Ontdek de lekkerste restaurants in Blankenberge

Hoe een Abaya te stylen voor elke gelegenheid

3 redenen om voor privacy- of raamfolie te kiezen