Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Welke instrumenten u nodig hebt bij bestraten van uw terras

Wilt u binnenkort uw oprit of terras aanpakken en opnieuw bestraten? Bereid u dan goed voor, zodat het allemaal soepel kan verlopen. Bestraten is een zware klus en daarom zijn er verschillende instrumenten nodig. Weet u niet precies welke instrumenten u allemaal nodig hebt bij deze klus? Lees dan verder en kom erachter! Een goede voorbereiding is het halve werk!

 

Trilplaten

Om te beginnen moet de ondergrond waterpas zijn. dit doet u met behulp van een trilplaat. Een trilplaat of trilstamper is namelijk een machine welke speciaal ontwikkeld is om een ondergrond mee te verdichten. Een goed verdichte ondergrond is een belangrijke fundering. deze zorgt ervoor dat de verschillende lagen stabiel blijven liggen voordat er een toplaag opgelegd wordt. Naast het verdichten van de ondergrond is het een ideaal apparaat voor het aantrillen van straatwerk zoals stoepen, terrassen en opritten.

 

Tegelknippers 

De volgende stap is het leggen van de tegels. Omdat dit allemaal precies moet passen, is het handig om een tegelknipper te gebruiken. Met deze machines kunt u de tegels op het juiste formaat snijden, zodat ze de laatste gaatjes van de bestrating kunnen invullen. Een tegelknipper moet het soort tegel kunnen knippen waarmee gewerkt wordt. Als het zware tegels zijn, is het van belang dat deze geknipt worden met een zware machine. 

 

Afreien 

Als u de tegels hebt gelegd is het tijd om dit af te reien, zodat alles strak ligt. Afreien is een zware klus en zorgt voor veel fysieke belasting. Door het Strakvlak afreimaatje wordt het zware afreiwerk verlicht. Ook wordt de rug ontlast door verstelbare wielen en basisarm. Strakvlak werkt altijd, ook wanneer machinaal afreien niet mogelijk is. 

 

Visser & Visser

Visser & Visser is een bedrijf waar u allerlei benodigdheden voor bestrating kunt bestellen. U kunt hier gemakkelijk online materiaal bestellen. U plaatst uw producten in uw virtuele winkelmandje en reken deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Het team gaat vervolgens aan de slag om uw producten zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen!

https://www.visserenvisser.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de lekkerste restaurants in Blankenberge

De lekkerste drankjes hier te vinden

Tips voor het kopen van een boxspring in Groningen