Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Wat onze bruiloft extra mooi maakte

Afgelopen week was het eindelijk gebeurt; ik ben getrouwd met mijn vrouw! Het was een prachtig evenement voor ons beiden, de familie en onze vrienden. Wij vonden de bruiloft zo geweldig, dat ik er wel over móest schrijven.

Het evenement

Een half jaar geleden ben ik verloofd geraakt met mijn toen-vriendin. Bijna meteen na de verloving begonnen we ons druk te maken over de bruiloft. We hebben erg lang gezocht naar de perfecte plek en hoe we het allemaal geregeld wouden hebben. De grootste moeite bleek uiteindelijk nog te zijn om alle uitnodigingen naar iedereen te krijgen, maar dat was haast de enige verstoring in het plannen van de bruiloft.

De bruiloft was op een prachtige zonnige dag, en het had haast niet beter kunnen gaan. Iedereen was erbij en de locatie zag er geweldig mooi uit. Toen ik mijn vrouw in haar jurk aan zag komen leek het wel alsof ik opnieuw verlieft op haar werd. De ceremonie duurde niet lang, maar het voelde als het mooiste in de wereld. Na de grote kus en de verklaring van man en vrouw, was er een groot feest voor iedereen. We werden bijna suf van de felicitaties, maar niks kon ons meer omver brengen.

De afterparty

Nadat de eerste festiviteiten voorbij waren, gingen we naar het restaurant. We hadden gekozen om het te houden bij Bruut in Enschede. We hadden een grote zaal afgehuurd speciaal voor dit diner, en we zijn erg blij dat we dit gedaan hebben! De extra ruimte zorgde ervoor dat iedereen er comfortabel bij kon zijn. De ruimte was mooi ingericht en het eten en de sfeer waren ontzettend goed.

Na het diner, hadden we nog een klein feestje op een andere locatie. We hadden een zaaltje afgehuurd zodat we daar nog een beetje konden feesten en dansen. Ook hadden we hapjes besteld vanuit Losser, om iedereen toch wat meer te geven dan alleen dansen en alcohol.

Na deze ontzettend drukke dag gingen mijn nieuwe vrouw en ik eindelijk naar huis. We hadden ontzettend genoten van onze bruiloft en hopen dat we andere koppels kunnen inspireren om er ook zo’n leuke ervaring van te maken.

Gerelateerde artikelen

Relatiegeschenken laten bedrukken en bezorgen in Losser en Enschede

Een gelukscadeau geven begint met de perfecte keuze

Kersenrookhout – Een heerlijke BBQ toevoeging!