Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Met deze traktaties wordt jouw kindje het feestbeest van de klas

Is jouw kindje binnenkort jarig en mag op school trakteren? Dan is het natuurlijk leuk om iets creatiefs te verzinnen om de jarige te vieren. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. In deze blog beschrijven wij er een paar voor je. 

 

Een gezonde traktatie

Fruit lust bijna ieder kind wel en het is daarnaast ook superleuk om te bereiden. Er zijn zoveel mogelijkheden om fruit te versieren. Een grote egel met fruitspiesjes in de kleuren van de regenboog is heel eenvoudig gemaakt. Bijvoorbeeld met bosbessen, stukjes kiwi, ananas, sinaasappel, meloen en een aardbei. Zo zit er vast en zeker voor ieder kindje iets lekkers tussen. Je kunt ook een spiesje maken met een opgerold stukje pannenkoek ertussen en dat met wat fruit afwisselen. Steek de spiesjes vervolgens in een halve meloen die je met aluminiumfolie hebt ingepakt. Alleen nog twee oogjes erop plakken of tekenen en klaar is kees. Is dit nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Lees dan snel verder of doe wat online inspiratie op als je nog niet precies weet hoe je de gezonde snack wilt opvrolijken. 

 

Een zakje met snoepgoed

Eén van de meest populaire traktaties is en blijft het uitdelen van snoep. Wil jij snoep bestellen dan heb jij gelukkig meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld zelf kleurrijk zakjes met lekkernijen samenstellen. Bestel binnen enkele klikken verschillende soorten snoep online. Het schepsnoep wordt per 200 of 250 gram verkocht zodat je kunt variëren met de verschillende soorten snoep. CandyOnline is de online snoepwinkel die voor jouw traktaties klaar staat.

 

Het is ook mogelijk om een kant-en-klaar pakket met een aantal snoepzakjes te kopen als je dit praktischer en hygiënischer vindt om jouw kindje in de klas te laten uitdelen. Daarnaast bespaar je je een hoop extra werk. Het snoep is hier bij candyonline.nl voordelig verkrijgbaar. Ga jij snoep kopen? Vergeet dan niet om jezelf stiekem te verwennen. 

 

Cupcakes

Maak er een feest van door cupcakes op leuke manieren te versieren. Houdt jouw dochter bijvoorbeeld heel erg van prinsessen? Maak dan prachtige gezichten van een prins, prinses, een kroontje of een eenhoorn. Heb jij thuis een toekomstige profvoetballer? Dan kun je de cupcakes ook met een topping in deze stijl versieren. Toefjes met groene botercrème als grasveld en een rond chocolaatje als bal of een Nederlands vlaggetje. 

 

https://www.candyonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor deze lederwarenwinkel met een mooie pasjeshouder voor dames

Massages op hoge kwaliteit met face cupping set

112 Duiven: de basis voor een goede start